Γιούχαραν τον Κατρούγκαλο στο Ηράκλειο: «Πάρτε τα μνημόνια και φύγετε από δω»

katro22


Τον αποδοκίμασαν με ένα παρατεταμένο «ουυυ»- Ζητούσαν από τον υπουργό Εργασίας να αποσύρει τώρα το νομοσχέδιο – Του γύρισε την πλάτη ο πρόεδρος του Εργατικού ΚέντρουΜε… εντάσεις και υψηλούς τόνους υποδέχθηκαν
οι φορείς του Ηρακλείου τον υπουργό Εργασίας, Γιώργο Κατρούγκαλο.
Ο κ. Κατρούγκαλος συναντήθηκε  με τον δήμαρχο Ηρακλείου, Βασίλη Λαμπρινό, ενώ είχε συνάντηση και με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου, Μανώλη Αλιφιεράκη.
Στημένοι έξω από το… Επιμελητήριο ήταν οι φορείς της Κρήτης περιμένοντας την επίσκεψη του υπουργού Εργασίας Γιώργου Κατρούγκαλο.



Ο κ. Κατρούγκαλος όταν έφτασε έξω από το Επιμελητήριο είδε το πλήθος των ανθρώπων που βρίσκονταν στο σημείο.
Γιούχαραν τον Κατρούγκαλο στο Ηράκλειο: «Πάρτε τα μνημόνια και φύγετε από δω» - Εικόνα 0
Όταν ενημερώθηκε ότι στο πλήθος βρισκόταν και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, Στέλιος Βοργιάς πήγε προς το μέρος του και του έτεινε το χέρι του για χειραψία.
Ο κ. Βοργιάς του «γύρισε» επιδεικτικά την πλάτη του και τότε ξεκίνησε ο έντονος διάλογος μεταξύ των δύο ανδρών. Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου ζήτησε να αποσυρθεί το νομοσχέδιο καθώς αποτελεί ταφόπλακα για όλους τους Έλληνες με τον υπουργό Εργασία ν’ ανταπαντά πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει.
Ο κ. Βοργιάς ανέφερε ότι με τέτοιες νοοτροπίες δεν μπορούν να καθίσουν στο τραπέζι του διαλόγου ενώ την ίδια ώρα δεν ήταν λίγοι οι άνθρωποι που βρίσκονταν στο σημείο που άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά του νομοσχεδίου και της κυβέρνησης.
Γιούχαραν τον Κατρούγκαλο στο Ηράκλειο: «Πάρτε τα μνημόνια και φύγετε από δω» - Εικόνα 1
Γιούχαραν τον Κατρούγκαλο στο Ηράκλειο: «Πάρτε τα μνημόνια και φύγετε από δω» - Εικόνα 2







ΠΗΓΗ
























Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις