ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ.

filis-suzitisi-tou-ns-me-ta-proapaitoumena-stis-epitropes-tis-boulis-620x399


Φαντάζομαι ότι είμαστε η μόνη χώρα που ο Πρωθυπουργός επέλεξε για Υπουργό Παιδείας, ένα αγράμματο, χουντικής πολιτικής νοοτροπίας, πρόσωπο,το οποίο, τώρα που ο λαός προσπαθεί να συνέλθει από τα χτυπήματα στα εισοδήματα, τα
εργασιακά του δικαιώματα, στη περίθαλψη του, στη ποιότητα ζωής του, επέλεξε να δηλώσει και να προσπαθήσει να εφαρμόσει την επιθυμητή καταστροφή της Ελληνικής παιδείας.
» «Πιστεύει κανείς ότι στην Α’ Γυμνασίου που το παιδί σήμερα τρώει στο κεφάλι τρεις ώρες Αρχαία από πρωτότυπο και δυο ώρες Νέα Ελληνικά είναι παιδαγωγικά σωστό;», διερωτήθηκε ο υπουργός Παιδείας και συνέχισε: «Προφανώς είναι παρά φύσιν αυτό που συμβαίνει σήμερα, τρεις ώρες Αρχαία και δυο Νέα Ελληνικά στην Α’ Γυμνασίου. Άρα θα πρέπει να ξανασκεφτούμε».
Για όσους από εμάς έχουμε κάνει στα γυμνασιακά μας χρόνια Αρχαία, Συντακτικό, και Νέα Ελληνικά, είναι γνωστό ότι χωρίς εκείνες τις γνώσεις, σήμερα δεν θα μπορούσαμε να αρθρώσουμε σοβαρό λόγο, δεν θα μπορούσαμε να εκφράσουμε συναισθήματα, λογικές σκέψεις, να σχηματίζουμε σοβαρές συμπερασματικές προτάσεις.
Το έγκλημα του Ράλλη με τη κατάργηση της διδασκαλίας των αρχαίων και το μονοτονικό, έρχεται να ολοκληρώσει ο πολιτιστικά ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ Υπουργός της Παιδείας, ο οποίος, μη έχοντας καταφέρει ΠΟΤΕ, να ολοκληρώσει Πανεπιστημιακές σπουδές, δύσκολα μπορεί να αντιληφθεί τη χρησιμότητα της γλώσσας, και φυσικά μισεί την αξιολόγηση και τις βαθμολογίες, στις οποίες ποτέ δεν κατάφερε να πετύχει και γι αυτό επιθυμεί την κατάργηση τους.
Δυστυχώς έχουμε Υπουργό Παιδείας, κάποιον που ίσως και λόγω της εκπαιδευτικής του ανεπάρκειας, ΜΙΣΕΙ τη γλώσσα, και όσους μπορούν να μιλάνε με λεξιλόγιο μεγαλύτερο των 100 λέξεων.
Εδώ πλέον δεν έχουμε να κάνουμε με περικοπές χρημάτων,
έχουμε να κάνουμε
με περικοπή ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ,
από έναν ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟ Υπουργό.

ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ.

(Υ.Γ. 1 Εμείς  σε λίγα χρόνια θα φύγουμε, και αυτοί που έρχονται πίσω μας, ήδη μιλάνε με λεξιλόγιο 100-200 λέξεων, και αρτικόλεξα, καλό ΣΚ, ΛΟΛ, κλπ.
Αν επικρατήσει ο, πολιτιστικά Χουντικός, Υπουργός Παιδείας, οι επόμενες γενιές, θα επικοινωνούν με κραυγές, και χειρονομίες… )





ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις