Έρχεται το Ευρωπαϊκό Υπερκράτος

Έρχεται το Ευρωπαϊκό Υπερκράτος


Οι υπουργοί Εξωτερικών της Γαλλίας και της Γερμανίας πρόκειται να αποκαλύψουν ένα σχέδιο, για να απαλλαγούν από τα μεμονωμένα κράτη μέλη, με κάτι που περιγράφεται ως «τελεσίγραφο».
 Σύμφωνα με τις ριζοσπαστικές
προτάσεις, οι χώρες της ΕΕ θα χάσουν το δικαίωμα να έχουν το δικό τους στρατό, το δικό τους ποινικό δίκαιο, το δικό τους φορολογικό σύστημα ή το δικό τους κεντρικό τραπεζικό σύστημα, με όλες αυτές τις εξουσίες να μεταφέρονται στις Βρυξέλλες.
 Όπως αναφέρεται στο σχέδιο που ετοιμάζεται εφόσον οι χώρες της ΕΕ μοιράζονται ένα κοινό πεπρωμένο και ένα κοινό σύνολο αξιών, μπορούν να προχωρήσουν σε μια στενότερη ένωση μεταξύ των πολιτών τους. Έτσι, θα προσπαθήσουν μια πολιτική ένωση στην Ευρώπη και καλούν τους Ευρωπαίους να συμμετάσχουν σε αυτό το εγχείρημα.
 Δεν χάνουν ευκαιρία όπως φαίνεται να δημιουργήσουν ένα Ευρωπαϊκό υπερκράτος προχωρώντας όλο και πιο πολύ το τελικό τους σχέδιο, για τη δημιουργία του Παγκοσμίου Κράτους, που θα έρθει να το διοικήσει ο ένας Παγκόσμιος Ηγέτης, που περιμένουν όλοι να φέρει την οικονομική και πολιτική σταθερότητα και την ειρήνη στον κόσμο και δεν θα είναι άλλος από τον Αντίχριστο.






ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις