ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Η Ισλαμολαγνεία τους αποδεικνύεται στα κέντρα προσφύγων(έγγραφα-φωτιά)



Aποκλειστικά τα έγγραφα-φωτιά που απέστειλε το ΓΕΣ σε όλα τα στρατόπεδα, προς γνώση και συμμόρφωση των στελεχών και στρατιωτών των Ενόπλων Δυνάμεων. Σας παραθέτουμε κατ αποκλειστικότητα τους
Κανόνες Διαμονής στις Ανοικτές Δομές Φιλοξενίας των μεταναστών και προσφύγων. Οι κανόνες αυτοί κοινοποιούνται και στους αλλοδαπούς (μάλιστα γράφονται και στα αραβικά) για να γνωρίζουν και να πράξουν(;).
Το ΓΕΣ  ενημερώνει τους αλλοδαπούς πως θα είναι η ζωή τους από δω και πέρα στους ανοικτούς καταυλισμούς. Ανοικτοί σημαίνει πως κάθε πρόσωπο μπαίνει και βγαίνει κατά το δοκούν. Κανένας έλεγχος, καμία ταυτοποίηση. Όποιος θέλει μπαίνει όποτε αποφασίσει. Είναι δυνατόν με τρομοκρατικές επιθέσεις σε όλο τον Δυτικό κόσμο να μην γνωρίζει, και να κυρίως να μην προσπαθεί, το ελληνικό κράτος να ταυτοποιεί τα πρόσωπα που φιλοξενεί; Ναι είναι!
Όπως θα παρατηρήσετε πουθενά δεν αναφέρεται πρόβλεψη για το μέλλον των αλλοδαπών. Δεν γίνεται καμία αναφορά για μελλοντική μετεγκατάστασή τους σε άλλο τόπο ή για επιστροφή τους στην Τουρκία. Οι 'προσωρινοί' χώροι φιλοξενίας είναι στην πράξη μόνιμοι. Είναι το σπίτι των ανθρώπων αυτών , που τονίζουμε δεν ξέρουμε τίποτα για το ποιόν τους. Η συμφωνία με την Τουρκία δεν προβλέπει την επιστροφή ορισμένων, έστω, εξ αυτών; Στην πράξη αποδεικνύεται πως η συμφωνία αυτή είναι άκυρη και όλοι όσοι βρίσκονται σε ελληνικό έδαφος θα μείνουν εδώ επ αόριστον. 
Θέλουμε να δώσετε βάση στο θέμα της υγιεινής των μεταναστών. Παρόλο που τονίζεται πως οι ίδιοι είναι υπεύθυνοι για την καθαριότητα του χώρου, κανείς δεν επιβάλλει αυτήν. Πώς λοιπόν το ελληνικό κράτος περιμένει ότι θα γίνει αυτό; Μόνο από το φιλότιμο των μεταναστών; Ή μήπως υπάρχει η έτοιμη και εύκολη λύση; Οι Έλληνες στρατιώτες. Τα παιδιά μας που υπηρετούν τη Μάνα-Πατρίδα και αντί να φυλούν 'Θερμοπύλες' καλούνται να κάνουν τους υπηρέτες των μεταναστών.
Το τελευταίο κομμάτι που θέλουμε να επισημάνουμε είναι πως παντού αποκαλούνται φιλοξενούμενοι. Δεν γίνεται καμία διάκριση προσφύγων και μεταναστών. Όλοι είναι το ίδιο. Είναι στην πραγματικότητα; ; Όχι βέβαια. Άλλο το καθεστώς του πρόσφυγα (Σύροι και Ιρακινοί) και άλλο του λαθρομετανάστη (Μαροκινοί, Αλγερινοί, Πακιστανοί, Ινδοί κλπ). Για το ελληνικό κράτος όμως είναι όλοι το ίδιο. Όλοι αυτοί θα φιλοξενηθούν επ αόριστον στη χώρα μας ασχέτως του πως μπήκαν. Σκεφτείτε μόνο να αποφασίσετε εσείς ένα πρωί να πάτε στην Τουρκία ή την Αμερική. Χωρίς ταυτότητα χωρίς τίποτα. Θα σας δεχτούν; Η απάντηση είναι όχι. Στην Ελλάδα όμως σε παίρνουν σου δίνουν στέγη, φαί, ρούχα. Όλα αυτά ενώ άνθρωποι αυτοκτονούν από τα χρέη, η φτώχεια έχει πάρει διαστάσεις καταστροφικές, οι Έλληνες υποφέρουν. Λεφτά για τους Έλληνες δεν υπάρχουν. Για τους αλλοδαπούς όμως υπάρχουν και μάλιστα πολλά. 
Η κυβέρνηση μας κοροϊδεύει. Λέει στους Έλληνες πως όλα είναι προσωρινά. Όλα θα διορθωθούν. Η 'προσφυγική κρίση' θα επιλυθεί σύντομα. Τα έγγραφα όμως αποδεικνύουν το αντίθετο. Εδώ θα μείνουν και την ευθύνη τη μεταφέρουν στον ελληνικό στρατό. Στους αξιωματικούς μας που θα πρέπει να τους προσέχουν και στους στρατιώτες μας που θα πρέπει να τους φροντίζουν.
Στο τέλος θα μας διατάξουν να τους χτίσουμε και τζαμί μέσα στο Πεντάγωνο...
Δεν πάει άλλο.
Βοήθεια!








Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις