ΚΑΗΚΕ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΣΤΗΝ PORSCHE Ο ΕΚΔΟΤΗΣ ΜΑΥΡΙΚΟΣ: Η εμπλοκή του σε υπόθεση εκβιασμών και οι υπόνοιες για βόμβα στο αυτοκίνητό του

Clipboard


Τραγικό θάνατο μέσα στο φλεγόμενο αυτοκίνητο του μάρκας Porsche Cayenne, βρήκε σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες ο γνωστός εκδότης της εφημερίδας «Ακρόπολη», Παναγιώτης Μαυρίκος.Οι Αρχες, εμφανίζονται σχεδόν βέβαιες
ότι πρόκεται για τον γνωστό εκδότη, που το όνομά του είχε αναμειχθεί σε υπόθεση εκβιασμών, ωστόσο, αφήνουν μία πιθανότητα ανοιχτή και αυτή γιατί περιμένουν την επιβεβαίωση της συζύγου του που ανέλαβε το δύσκολο έργο της αναγνώρισης του απανθρακωμένου πτώματος.
Ερωτηματικά για την ανάφλεξη
Το αυτοκίνητο, διερχόταν την Αττική οδό, στο ρεύμα προς Ελευσίνα και στο ύψος του δήμου Ηρακλείου, όταν από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, τυλίχθηκε στις φλόγες και στη συνέχεια έπεσε στο στηθαίο στην αριστερή λωρίδα. Ο οδηγός εγκλωβίστηκε με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο μέσα στο φλεγόμενο αυτοκίνητο και να απανθρακωθεί. Το αυτοκίνητο δεν φέρει ίχνη σύγκρουσης, τουλάχιστον σφοδρής που να δικαιολογεί την ανάφλεξη. Οι περίεργες συνθήκες της πυρκαγιάς, δημιουργεί πλήθος ερωτηματικών που κάνουν τις Αρχές να ερευνούν ακόμα και το ενδεχόμενο να πρόκειται για εμπρηστική ενέργεια με βόμβα, με την οποία πιθανά άγνωστοι να παγίδευσαν την Porsche.
Η υπόνοια αυτή, κινητοποίησε τις εγκληματολογικές αρχές που έσπευσαν επί τόπου για να εξετάσουν το καμμένο αυτοκίνητο και να βρουν πιθανά ίχνη που αποκαλύπτουν την αιτία της ανάφλεξης. Οι αρχές επίσης αναζητούν ενδείξεις και από τις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας της Αττικής Οδού, οι οποίες δείχνουν το αυτοκίνητο να κινείται κανονικά στην αριοστερή λωρίδα κυκλοφορίας, να σταματά ξαφνικά και αμέσως μετά να τυλίγεται στις φλόγες.
Πάντως το αυτοκήνητο μεταφέρθηκε στα εργαστηρια της ΕΛ.ΑΣ. για να ερευνηθεί εξονυχιστικά.
Η Porsche Cayenne ανήκει στη σύζυγο του εκδότη της «Ακρόπολη» Παναγιώτη Μαυρίκου, η οποία μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ προκειμένου να προβεί σε αναγνώριση του απανθρακωμένου πτώματος.
Υπενθυμίζεται πως ο Παναγιώτης Μαυρίκος, είχε συλληφθεί μετά από αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής  για υπόθεση εκβιασμών σε βάρος ΔΕΚΟ, πιστωτικών ιδρυμάτων και επιχειρήσεων.  Μαζί του είχαν συλληφθεί και οι δημοσιογράφοι Χρήστος Φράγκος και Π. Μούσας.
Καταγραφή
μαυρικος4
μαυρικος5







ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις