Ο πρωθυπουργός του Καναδά δίνει το σύνθημα της παγκόσμιας διαστροφής

Ο πρωθυπουργός του Καναδά δίνει το σύνθημα της παγκόσμιας διαστροφής 

Πλησιάζει η ώρα του παγκόσμιου ηγέτη

Οι αρχηγοί των κρατών «ευλογούν» με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις της Νέας Τάξης, οι οποίες έχουν ως σκοπό να επιβάλλουν την Ατζέντα 21, δηλαδή
την μείωση του ανθρωπίνου πληθυσμού και το μάντρωμα των υπολοίπων σε «πράσινες» πόλεις-γκέτο, όπου θα απαγορευτεί ο θεσμός της οικογένειας, γιατί οι πολλοί άνθρωποι μολύνουν το περιβάλλον με τις δραστηριότητές τους.
Έτσι, ο πολυπολιτισμικός νεαρός ηγέτης του Καναδά, που κάποιος θα μπορούσε να πει ότι μοιάζει στο προφίλ του παγκόσμιου ηγέτη που έπεται, ώστε να είναι προετοιμασμένη η κοινή γνώμη, έγραψε, όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ «ιστορία», δίνοντας το παρών στο gay pride του Τορόντο, καθώς έγινε ο πρώτος πρωθυπουργός του Καναδά που συμμετείχε στην εν λόγω πορεία.
Ο δημοφιλής πρωθυπουργός καταχειροκροτήθηκε από το πλήθος, ενώ παρέλαυνε κρατώντας μια σημαία του Καναδά που στα δυο της άκρα είχε το ούρανιο τόξο, σύμβολο της κοινότητας των LGBT.
Ο Τρουντό, η δημοτικότητα του οποίου είναι στα ύψη όπως θα είναι και του Αντίχριστου, φορούσε ένα σομόν πουκάμισο με τα πάνω κουμπιά ξεκούμπωτα, καθώς και λευκό τζιν παντελόνι, για να κάνει κλικ στην νεολαία.
 Έβγαζε σέλφι και έκανε χειραψίες με τους συμμετέχοντες στην παρέλαση.










ΠΗΓΗ

















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις