ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΟΥΣ 8 !

toy708 

 

ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Η ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΟΥΣ 8 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ…ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ! ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ!

Ο Τουρκο-προσκυνημένος Κοτζιάς που υποδύεται τον Υπουργό Εξωτερικών, έδωσε το στίγμα για το τι θα κάνει η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου. Σε συνέντευξη που παρεχώρησε στη Real και σε ερώτηση για….το αν η Ελλάδα θα παραδώσει τους 8 στρατιωτικούς που ζήτησαν άσυλο, ο Κοτζιάς απάντησε ότι αυτό θα το αποφασίσουν οι αρχές και οι αρμόδιες αρχές.
«Οι τελευταίες ασφαλώς θα συνυπολογίσουν το κατά πόσο οι 8 ήταν κομμάτι του πραξικοπήματος. Δεν μπορώ να δεχτώ την ύβρη του παραλληλισμού της μάχης όσων παλεύουν για τα δικαιώματά τους, εθνικά, κοινωνικά και δημοκρατικά, με πραξικοπηματίες που ήθελαν να καταργήσουν δικαιώματα της κοινωνίας, οι οποίοι βομβάρδισαν το Κοινοβούλιο, τραυμάτισαν και σκότωσαν διαδηλωτές. Αυτοί κάθε άλλο παρά δικαιούνται της αλληλεγγύης μας», πρόσθεσε.
Ενώ γνωρίζει ότι οι αξιωματικοί θα περάσουν στρατοδικείο και θα τους εκτελέσουν διότι ο Ερντογάν θα φέρει και θα υπερψηφίσει την θανατική ποινή, ο Κοτζιάς θα τους δώσει για να εκτελεστούν! Βέβαια, ο ανεκδιήγητος επιχειρεί να νίψει τας χείρας ρου με μια απλή επισήμανση στον Ερντογάν:  «Η Τουρκία πρέπει να δείξει αυτοσυγκράτηση και να μην επαναφέρει τη θανατική ποινή»! Τι λε ρε ξεφτίλα; Νομίζεις ότι έτσι θα ξεπλύνεις τη ντροπή και το αίμα των αξιωματικών που θα σε ακολουθεί μια ζωή;  «Δεν θέλουμε μία Τουρκία εκδίκησης, διάσπασης και αποσταθεροποίησης», είπε!
Ξεφτίλα και γιουσουφάκι, εσύ δεν θέλεις, αλλά ο Ερντογάν  γράφει στα παλαιά του υποδήματα τέτοιες ρητορείες του αέρα! Θα τους εκτελέσει και το κρίμα θα είναι στον λαιμό σου Κοτζιά!





ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις