Η συνωμοσία της Σιωπής σε βάρος της ασφάλειας της χώρας και ο θανάσιμος κίνδυνος για το Έθνος

 
 
 
Μια περίεργη σιωπή επικράτησε στο σύνολο του διαδικτυακού, ηλεκτρονικού και έντυπου Τύπου αναφορικά με την επερχόμενη θύελα στην γειτονική Τουρκία η οποία κατά έναν πρωτοφανή τρόπο καταγράφτηκε σε ότι αφορά τις εξελίξεις που έγιναν και στις εξελίξεις που έρχονται.
Kαι λέμε πρωτοφανή γιατί είναι αδύνατο μόνο εμείς, να γνωρίζαμε τι συμβαίνει στην γειτονική χώρα αφού πέρα από την ειδική πληροφόρηση  (από πρεσβείες, ενημερωτικά δελτία και λοιπές πηγές) ένα μεγάλο μέρος της προέρχεται απο «ανοιχτές» πηγές και όμως ουδείς ανέφερε το παραμικρό όταν έχουμε γεγονότα όπως:
 
 
Εμπλέκονταν και άλλοι ανώτεροι αξιωματικοί πέραν των δυο ναυάρχων καθώς συνελήφθησαν ένα αντιναύαρχος, ένας υποναύαρχος και τρεις πλοίαρχοι του τουρκικού Ναυτικού που οδηγηθήκαν στο στρατοδικείο
 
Συλλήψεις ανώτερων αξιωματικών του τουρκικού Στρατού έλαβαν χώρα και στην Κωνσταντινoύπολη.
 
Mάλιστα ανφέρονταν στον τουρκικό Τύπο ότι οι ύποπτοι είχαν έντονες επαφές στις ΗΠΑ, υπονοώντας ισχυρή διασύνδεση με τον Φ.Γκιουλέν αλλά και παρασκηνιακή αμερικανική δράση προς ανατροπή του Ρ.Τ.Ερντογάν!
 
- Οι τουρκικές ΕΔ προχώρησαν στην καθαίρεση 18 στρατηγών με τον γενικό εισαγγελέα να ετοίμαζε να τους απαγγείλει κατηγορίες για συνωμοσία προς ανατροπή του πολιτεύματος και εσχάτη προδοσία και να εκδώσει ένταλμα σύλληψής τους.
 
Σημειώνεται ότι όλοι αυτοί απεργάζονταν ένα σχέδιο «Βαριοπούλα 2» με ελληνοτουρκικό πόλεμο για να μπορέσουν να αντρέψουν τον Τούρκο πρόεδρο που κυριαρχεί στην τουρκική πολιτική σκηνή εδώ κα 13 χρόνια.
 
-Ένα σχέδιο το οποίο  είχε αποκαλύψει το περασμένο Πάσχα όταν και οι τουρκικές ΕΔ ετοιμάζονταν να κάνουν απόβαη σε Οινούσσες και νήσο Παναγιά στα πλαίσια πρόκλησης θερμού επεισοδίου με την Ελλάδα και ταυτόχρονης ανατροπής του Τούρκου προέδρου Ρ.Τ.Ερντογάν.
 
Σημειώνεται ότι όπως αποκάλυψε ο έγκριτος δημοσιογράφος Π.Κασιμάτης τον φετινό Απρίλη το σχέδιο suga, που προέβλεπε τουρκική απόβαση σε νήσους Παναγιά και Οινούσσες αποτράπηκε λόγω άμεσης πληροφόρησης από τις σερβικές υπηρεσίες πληροφοριών τις οποίες φυσικά τις ενημέρωσαν από... Μόσχα απλά δεν ήθελαν να φανούν. 
 
 Για να μην ξυπνήσουν οι «χαπακωμένοι» Έλληνες από την «νιρβάνα» τους και τον ύπνο τους και συνειδητοποιήσουν το ελλειμμα ασφάλειας της χώρας και τους τωρινούς και μελλοντικούς κινδύνους που θα αντιμετωπίσουν οι ίδιοι και τα παιδιά τους;
 
Δεν γίνεται να υπάρχουν τέτοια γεγονότα που να δείχνουν ότι σύντομα στην Τουρκία θα γίνει της... αλεπούς και κανείς να μην αναφέρεται σε αυτά.
 
Διότι όλο αυτό που συμβαίνει αφορά άμεσα την εθνική ασφάλεια της χώρας.
 
Άλλωστε ο Ρ.Τ.Ερντογάν το είπε καθαρά «τα F-16 τα έχουμε για να πολεμάμε τους εχθρούς της Τουρκίας και τα όπλα μας τα έχουμε για να τα χρησιμοποιούμε για άλλου λόγους».
 
Αντίθετα εδώ στην Ελλάδα απεκρύβησαν τα πραγματικά γεγονότα, αυτά που έδειχναν ότι έρχεται η καταιγίδα (στις επόμενες 24 ώρες θα υπάρξει σχετικό αποκαλυπτικό ρεπορτάζ). Την οποία καταιγίδα δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσει η χώρα. 
 
Και γιατί δεν μπορεί να την αντιετωπίσει; Γιατί έχουνε ποινικοποιήσει οποιδήποτε επένδυση στον τομέα της ασφάλειας γιατί κάποιοι έμποροι σε συνεργασία με το νυν πολιτικό κατεστημένο λεηλατησαν τους προϋπολογισμούς που προορίζονταν για την προμηθεια εξοπλισμών επιβίωσης της Ελλάδας.
 
Και με αυτό το άλλοθι πλέον η χώρα είναι έρμαιο καταστάσεων όπως η χθεσινή.
 
Σε επόμενο σημείωμα του pronews.gr θα μιλήσουμε και πιο ειδικά για το ζήτημα.
 
Η ουσία είναι ότι μια τεράστια συνωμοσία σιωπής καλύπτει οτιδήποτε τραβάει το «σεντόνι» από την αμυντική γύμνια της χώρας.
 
Και πίσω από αυτούς που σιωπούν και αποκρύβουν τα γεγονότα βρίσκονται ξένες δυνάμεις οι οποίες θέλουν τον ακρωτηριασμός της χώρας και τον έλεγχο των κυριαρχικών δικαιωμάτων της






ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις