Η Παλαιά Τάξη θέλει την εξουσία στις ΗΠΑ

Η Παλαιά Τάξη θέλει την εξουσία στις ΗΠΑ


Κλιμακώνεται η κόντρα μεταξύ Παλαιάς και Νέας Τάξης στις ΗΠΑ, η οποία αναμένεται να φτάσει στο αποκορύφωμα με την εκλογική μάχη τον Νοέμβριο. Η Παλαιά Τάξη για πρώτη φορά μετά από χρόνια, δείχνει να απειλεί την εξουσία των
νεοταξιτών παγκοσμιοποιητών στις ΗΠΑ.
Η ρητορική που χρησιμοποιείται και οι κατηγορίες που εκτοξεύονται και από τις δύο πλευρές αποδεικνύουν το μέγεθος της σφοδρής αντιπαράθεσης που έχει ξεσπάσει.
Ο εκλεκτός της δεξιόστροφης Παλαιάς Τάξης Πραγμάτων, Ντόναλντ Τραμπ, μετά την δήλωσή του για «απελευθέρωση των Αμερικανών από την παγκόσμια ελίτ, δηλαδή τους Ιλλουμινάτι της Νέας Τάξης, ξαναχτύπησε χαρακτηρίζοντας την δηλωμένη μαρξίστρια και φανατική παγκοσμιοποιήτρια Χίλαρι Κλίντον ως «ένοχη όπως η κόλαση» και πως στις 8. Νοεμβρίου θα δικαστεί από τους πολίτες των ΗΠΑ.

Ο Τραμπ σχολίασε την απόφαση του FBI να μην προτείνει κατηγορίες κατά της πρώην ΥΠΕΞ για τις γνωστές υποθέσεις με τα e-mail, ως «στημένη».
Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων δήλωσε μεταξύ άλλων:
«Είναι ένοχη όπως η κόλαση. Είναι ένοχη όσο δεν πάει άλλο. (...) Είναι μια αποτυχία της δικαισύνης (η μη καταδίκη της)».
«Είπε ψέματα στο Κογκρέσο. Είπε ψέματα σε όλους. Αλλά οι ψηφοφόροι θα βάλουν τέλος στα ψέματά της».
«Θα πέσει. Και ακούστε, στις 8. Νοεμβρίου, θα πληρώσει για τις αμαρτίες της. Θα πέσει».






ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις