ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ.....!!!!!!!




Προσπαθωντας να καλυψουν την αληθινη ταυτοτητα του δραστη συσωμη η νεοταξικη κυβερνηση της Γερμανιας με συνεργο τα πουλημενα μμε της χωρας διασπειρει ψευδεις ειδησεις.Μιλα για ενα
ατομο ακροδεξιο-ναζιστη.
Πληροφοριες απο ξενα μμε λενε οτι ο δραστης ειναι Ιρανος γεννημενος στην Γερμανια.Βλέπουν πίσω από το μακελάρη το Ισλαμικό Κράτος, καθώς υπάρχουν δύο μάρτυρες που ισχυρίζονται ότι τον άκουσαν να φωνάζει να φωνάζει «Ο Θεός είναι μεγάλος»( “Allahu Akbar”).  Μια γυναίκα που είχε κλειστεί για να προφυλαχθεί μέσα στις τουαλέτες των McDonald’s αποκαλύπτει στο CNN ότι ο άντρας είχε μένος και πυροβολούσε παντού - ακόμη και προς το μέρος  μικρών παιδιών - ενώ η ίδια τον άκουσε να λέει  «Ο Θεός είναι μεγάλος».
 Ο βολικος ενοχος ειναι η ακροδεξια.Ο πραγματικος δολοφονος ειναι μουσουλμανος-ισλαμιστης σαν κι αυτους που τα τσιρακια της ΝΤΠ γεμισαν την Ευρωπη και δεν εχουν κανενα ελεος στην ανθρωπινη ζωη.
Ο μονος νικητης ειναι ο φοβος....!!!.....Θελουν στρατικοποιηση των πολεων και εναν αορατο εχθρο να κανει τους πολιτες να παραδιδουν τα δικαιωματα τους στο ονομα της δηθεν ασφαλειας....!!!!




SINOMOSIOLOGOS
sinomosiologos.blogspot.gr














Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις