ΜΗ ΓΙΝΕΣΤΕ "ΠΡΟΦΗΤΕΣ" ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ......!!!!!!




Διαβαζω καθημερινα ανθρωπους να γραφουν για τις προορησεις που ειπαν καποτε καποιοι φωτισμενοι γεροντες που με παρεμβαση Θεου θελησαν να μας δωσουν κουραγιο και να μας προειδοποιησουν για
τα επερχομενα γεγονοτα.
Εως εδω καλα....
Αλλοι τα γραφουν και τα ταυτιζουν με γεγονοτα που συμβαινουν γιατι καλοπροαιρετα ανυπομονουν κι αλλοι για να ανεβασουν την επισκεψιμοτητα των ιστοσελιδων τους....!!!
Οι περισσοτεροι απο αυτους στη προσπαθεια τους να γινουν "προφητες" γραφουν πραγματα απο το μυαλο τους για να ενθουσιασουν το κοινο,χωρις μαλιστα να εχουν διαβασει ουτε καν ενα σοβαρο βιβλιο για τη ζωη και το εργο αυτων των φωτισμενων γεροντων.
Το αποτελεσμα ειναι να γελοιοποιουν τους εαυτους τους αλλα και την Ορθοδοξια.

Αληθεια ποτε ο Αγιος Παισιος η οποιοσδηποτε αλλος Αγιος,Οσιος η φωτισμενος γεροντας προορησε  για πραξικοπημα στην Τουρκια...?

Να σας πω εγω...,ΠΟΤΕ.....!!!

Σιγα μην ειπαν και τους αριθμους του Τζοκερ .....

Ολοι αυτοι οι φωτισμενοι ανθρωποι που Αγιοποιηθηκαν γιατι ηταν ταπεινοι και δωσμενοι "ψυχη τε και σωματι" στον Θεο ειχαν να πουν και να ασχοληθουν με σοβαροτερα πραγματα.
Ποτε δεν μιλησαν για ημερομηνιες αλλα για περιοδους γιατι αυτο ηταν το θελημα του Θεου που σκοπος ηταν να συνετισει και να παρηγορησει τους ανθρωπους και οχι να κανουν καποιοι τους πονηρους η καποιοι αλλοι να το παιξουν στο στοιχημα.

Ειναι τουλαχιστον κριμα να υπαρχουν ακομα ανθρωποι που ακομα δεν εχουν αντιληφθει το λογω των προορησεων και τον παρηγορητικο λογο των γεροντων.

Ακομα και καποια γεγονοτα που εχουν αναγγελθει οτι θα συμβουν σε συγκεκριμενες περιοδους υπαρχει λογος που εχουν γινει γνωστα.Οπως τοσα που πραγματοποιηθηκαν ετσι θα πραγματοποιηθουν κι αυτα.

Να ειστε σιγουροι οτι θα συμβουν αλλα οχι οποτε και οπως θελουν καποιοι αλλα τοτε και οπως θελει ο Παναγαθος Θεος......!!!!

Αλλωστε ολοι εχουν τα σχεδια τους αλλα χωρις να το γνωριζουν προωθουν το σχεδιο του Θεου....!!!


Δοξα σοι ο Θεος





SINOMOSIOLOGOS
sinomosiologos.blogspot.gr


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις