Η Δανία έχει «τεστ υπηκοότητος»........!!!!!!!


ios IOS



Η Δανία έχει «τεστ υπηκοότητος» για να… ΜΗΝ περνάει κανείς λαθρομετανάστης !!!!!
Θέλετε δανέζικη υπηκοότητα; – θα πρέπει να περάσετε το δυσκολότερο τεστ
Σχεδόν αδύνατο είναι να περάσει
κανείς το τεστ για να αποκτήσει την δανέζικη υπηκοότητα, αφού σύμφωνα με τα στοιχεία αποτυγχάνουν τα 2/3 των υποψηφίων.
024-cebbceb1ceb8cf81cebf-1
Τα αποτελέσματα του φετινού τεστ για παράδειγμα, που ανακοινώθηκαν στις αρχές Ιουλίου είναι ενδεικτικά του τι ακριβώς συμβαίνει, αφού μόλις τις 31,2% των υποψηφίων κατάφερε να περάσει και αποκτήσει την υπηκοότητα.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα The Local, μερικές από τις ερωτήσεις που τέθηκαν φέτος ήταν «Ποιο έτος βγήκε στον κινηματογράφο η ταινία The Olsen Gang», (το 1968, αν και σύμφωνα με την ιστοσελίδα, ούτε ο πρωταγωνιστής δεν μπορούσε να τη θυμηθεί), «ποια είναι η υπόθεση του μπαλέτου La Sylphide (1836)» και «τι συμβολίζει ένα πασχαλινό αυγό» (τη γονιμότητα).
Οι εξεταζόμενοι έπρεπε να απαντήσουν 32 σωστές ερωτήσεις, από σύνολο 40 ερωτήσεων μέσα σε 45 λεπτά. Όσοι πάντως δεν τα κατάφεραν έχουν τη δυνατότητα να επανεξεταστούν τον Δεκέμβριο.
Έτσι λειτουργούν τα σοβαρά κράτη που σέβονται τον λαό τους και την ιστορία τους! Ακού ο Αλέξης που παρατάει, ο ανθέλληνας Μουζάλας και η κυρά – Τασία που «λιάζεται»;
Τα 2/3 των λαθρομεταναστών Α Π Ο Τ Υ Γ Χ Α Ν Ο Υ Ν !…
danmark
Φαντάζεσθε λοιπόν τι θα γινόταν αν η Ελλάδα εφάρμοζε αυτό το τεστ; Βέβαια για να γίνει αυτό πρέπει να έχουμε και αληθινούς ηγέτες.
Όποιος δεν θα είχε ικανοποιητική επάρκεια στην Ελληνική γλώσσα, γνώστη της Ελληνικής Ιστορίας, ΤΕΛΟΣ!
Γιατί οι βουλευτές δεν το προτείνουν και να καταθέσουν σχέδιο νόμου στη Βουλή που να προβλέπει τα ανωτέρω;
Τότε θα δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος! Να το δώσουν στην δημοσιότητα καλώντας όλους τους πολίτες σε διαδικτυακή η άλλου τύπου ψηφοφορία!





ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις