Σύνοδος Κορυφής του ΝΑΤΟ: Μοναδικός ΣΤΟΧΟΣ ο Πόλεμος με τη Ρωσία!!!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Σύνοδος Κορυφής του ΝΑΤΟ: Σύνοδος Ψεμμάτων!! Μοναδικός ΣΤΟΧΟΣ ο Πόλεμος με τη Ρωσία!!!


Παρά το γεγονός ότι οι συμμετέχοντες στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ σηματοδότησαν την ετοιμότητά τους να επεκτείνουν τις εποικοδομητικές σχέσεις με τη Μόσχα, το κύριο αποτέλεσμα της συνεδρίασης της Βαρσοβίας, ήταν η επέκταση της στρατιωτικής
παρουσίας της συμμαχίας κοντά στα σύνορα της Ρωσίας.
Ο Konstantin Kosachev, επικεφαλής της Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων της ρωσικής Άνω Βουλής, χαρακτήρισε τη συνεδρίαση της Βαρσοβίας ως «μια σύνοδο κορυφής των ψεμάτων», καθώς η μοναδική απόφασή που πάρθηκε, βασίστηκε σε ψευδείς δηλώσεις σχετικά με υποτιθέμενες απειλές που προέρχονται από τη Ρωσία.
Έγραψε στη σελίδα του στο Facebook ότι «η απόφαση του ΝΑΤΟ να αναπτύξει τέσσερα τάγματα της στην Πολωνία και τα κράτη της Βαλτικής είναι απίθανο να αλλάξει δραστικά τη σχέση μας.»
«Δεν φοβόμαστε των στρατιώτες, είμαστε φοβισμένοι από τους πολιτικούς, οι οποίοι, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι δεν υπάρχει καμία απειλή από τη Ρωσία, συνεχίζουν να εξαπατούν εκατομμύρια ανθρώπους. Γι ‘αυτό η συγκέντρωση της Βαρσοβίας αποτέλεσε μια σύνοδο κορυφής των ψεμάτων», αναφέρει χαρακτηριστικά.
Ο πρώην πρόεδρος της ΕΣΣΔ, Μιχαήλ Γκορμπατσόφ, από την πλευρά του, περιέγραψε τα βήματα του ΝΑΤΟ ως προετοιμασία για πόλεμο. «Η ρητορική της συνόδου κορυφής της Βαρσοβίας σχεδόν δείχνει ότι η συμμαχία είναι έτοιμη να κηρύξει πόλεμο κατά της Ρωσίας.»
«Μιλούν για την άμυνα, αλλά στην πραγματικότητα προετοιμάζονται για μια επίθεση,» τόνισε.
Ο στρατιωτικός εμπειρογνώμονας, Alexander Perendzhiyev, σε συνέντευξή του στην vzglyad, επιτέθηκε στο ΝΑΤΟ, λέγοντας ότι σε επίσημα έγγραφα, η συμμαχία καλεί τη Ρωσία ως πιθανή απειλή στο ίδιο επίπεδο με την Daesh, ενώ δηλώνει την απροθυμία του να δει τη Ρωσία ως εχθρό.
«Επίσημα έγγραφα του ΝΑΤΟ επιτρέπουν στη συμμαχία να λάβει περαιτέρω χρηματοδότηση για την ανάπτυξη της υποδομής της κοντά στα ρωσικά σύνορα», είπε.
Ο Perendzhiyev ανέφερε επίσης το ΝΑΤΟ ως υπαίτιο για την αποτυχία να αναλύσει τη διεθνή κατάσταση, ειδικά όταν πρόκειται για την ευρωπαϊκή ασφάλεια και την απειλή της τρομοκρατίας. Και εξέφρασε αμφιβολίες για την αναγκαιότητα της ανάπτυξης «χιλιάδων [ΝΑΤΟ] στρατιωτών κοντά στα ρωσικά σύνορα».
Πρόσθεσε ότι είναι πολύ πιο εύκολο για το ΝΑΤΟ να αναγνωρίσει τη Ρωσία ως εχθρό παρά να σηματοδοτήσει την ετοιμότητά του να βοηθήσει στην καταπολέμηση της διεθνής τρομοκρατίας.
«Οι τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες και το Παρίσι έδειξαν πλήρη αδυναμία του ΝΑΤΟ στην αντιμετώπιση της τρομοκρατίας, και θα συνεχίσουν να αποδεικνύουν την αδυναμία αυτή στο μέλλον. Είναι πολύ πιο βολικό γι ‘αυτούς να μιλούν για την κακή Ρωσία».






ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις