Ο άνθρωπος που παρίστανε τον δικηγόρο του μακελάρη της Νίκαιας για λίγα λεπτά δημοσιότητας [εικόνες]

Ο άνθρωπος που παρίστανε τον δικηγόρο του μακελάρη της Νίκαιας για λίγα λεπτά δημοσιότητας [εικόνες]


Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που πέρασε ο Corentin Delobel εμφανίστηκε σε δεκάδες διεθνή ΜΜΕ, δίνοντας συνεντεύξεις και ζητώντας να παρέμβει σε εκπομπές που αφορούσαν το μακελειό της Νίκαιας και τον δράστη που έσπειρε τον θάνατο στο Γαλλικό θέρετρο.
Σε κάθε του εμφάνιση υποστήριζε ότι
ήταν ο δικηγόρος του Mohamed Lahouaiej-Bouhlel, του ανθρώπου που οδήγησε το λευκό φορτηγό στην Promenade des Anglais και δεκάδες ανθρώπους στο θάνατο, ισχυριζόμενος επίσης ότι ήταν αυτός που τον είχε υπερασπισθεί τον περασμένο Μάρτιο σε δίκη που αφορούσε τη συμπλοκή του με έναν άλλον οδηγό.
Ο άνθρωπος που παρίστανε τον δικηγόρο του μακελάρη της Νίκαιας για λίγα λεπτά δημοσιότητας [εικόνες] - Εικόνα
Κι όμως ο Delobel, απ ότι όλα δείχνουν τώρα, δεν ήταν παρά ένας ματαιόδοξος δικηγόρος που ήθελε να κάνει το όνομα του γνωστό, καθώς σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των γαλλικών εφημερίδων δεν είναι παρά ένας απατεώνας.
Ο άνθρωπος που παρίστανε τον δικηγόρο του μακελάρη της Νίκαιας για λίγα λεπτά δημοσιότητας [εικόνες] - Εικόνα1
Ο Delobel είχε επίσης προβεί σε χαρακτηρισμούς για τον δράστη παρουσιάζοντας τον ως έναν άνθρωπο που έπινε και που δεν ήταν ιδιαίτερα ευφυής, στοιχεία που μάλλον επινόησε για να κάνει την ιστορία του ακόμη πιο ελκυστική στους δημοσιογράφους.
Μάλιστα, την Τετάρτη το πρωί, στις 10:00, θα παρουσιαστεί στα γραφεία του δικηγορικού συλλόγου της Νίκαιας για να απολογηθεί, αντιμετωπίζοντας πειθαρχικές διαδικασίες εναντίον του σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι όντως δεν έχει καμία σχέση με τον τρομοκράτη.
Ο άνθρωπος που παρίστανε τον δικηγόρο του μακελάρη της Νίκαιας για λίγα λεπτά δημοσιότητας [εικόνες] - Εικόνα2
Ο ίδιος ο δικηγόρος φαίνεται να αποδέχεται το γεγονός στον ίδιο τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου, Jacques Randon, ο οποίος -όπως αναφέρει η «Le Parisien»- είπε ότι ο Delobel του εξομολογήθηκε ότι «πρόκειται για ένα λάθος» που έγινε γιατί «μπέρδεψε το όνομα ενός πελάτη του με αυτό του τρομοκράτη, καθώς οι υποθέσεις τους έμοιαζαν πολύ».
Ο άνθρωπος που παρίστανε τον δικηγόρο του μακελάρη της Νίκαιας για λίγα λεπτά δημοσιότητας [εικόνες] - Εικόνα3
Άλλα γαλλικά μέσα αναφέρουν ότι ο πραγματικός δικηγόρος του δράστη του μακελειού στην Νίκαια είναι γνωστός και ότι ενώ του ζητήθηκε από την πρώτη στιγμή να σχολιάσει τα γεγονότα αρνήθηκε, αφήνοντας έτσι όπως φαίνεται ελεύθερο το πεδίο για τον Delobel να πραγματοποιήσει την μακάβρια και ανήθικη αυτό-διαφήμιση του.






ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις