Πλειστηριασμοί ακινήτων - Οι τράπεζες τα παίρνουν όλα

Πλειστηριασμοί ακινήτων - Οι τράπεζες τα παίρνουν όλα 

 

Σφίγγει ο κλοιός της Ατζέντας 21 γύρω από τους δανειολήπτες,

οι οποίοι έχουν «κόκκινα δάνεια», καθώς οι τράπεζες στέλνουν την
τρίτη και τελευταία προειδοποίηση για ρύθμιση των οφειλών τους.
Αν δεν υπάρξει ανταπόκριση από τους οφειλέτες τότε θα ξεκινήσουν όλες οι διαδικασίες για τους πλειστηριασμούς και έτσι θα εφαρμοστεί το σχέδιο «κλοπής» της ιδιωτικής περιουσίας από Έλληνες, οι οποίοι αδυνατούν να πληρώσουν τα χρέη τους.
Τελικός σκοπός να εξαρτόμαστε όλοι από το ενοίκιο σε κρατικές κατοικίες και αργότερα στις «πράσινες» πόλεις της Ατζέντας 21.
Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Έθνος» το μήνυμα που θα λάβουν όσοι έχουν δόσεις σε καθυστέρηση πάνω από 90 μέρες είναι ένα: Ελάτε να ρυθμιστείτε, διαφορετικά θα αξιολογηθείτε ως «μη συνεργάσιμοι» και θα ενεργοποιηθούν διαδικασίες πλειστηριασμού για τα ακίνητα που έχετε προσημειώσει.
«Ραβασάκια» από τις τράπεζες θα λάβουν και όσοι έχουν δάνεια που εμφανίζουν καθυστέρηση μικρότερη των 90 ημερών!
Τα πιστωτικά ιδρύματα «σαρώνουν» στην κυριολεξία όλες τις οφειλές και θέλουν να μαζέψουν τα πάντα από τους Έλληνες οφειλέτες.
Άλλωστε η εντολή του παγκόσμιου ηγέτη είναι: Μην αφήσετε τίποτα!
Σύμφωνα πάντα με το «Έθνος»,  οι δανειολήπτες που θα πάρουν το «συστημένο» από την τράπεζα θα πρέπει να ανταποκριθούν εντός 15 ημερών. Αν δεν το πράξουν, η τράπεζα μπορεί να ξεκινήσει τις διαδικασίες για την νομική απαίτηση του χρέους που φτάνουν μέχρι τον πλειστηριασμό του ακινήτου.





ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις