Εχει προγραμματιστεί χημική ή βιολογική επίθεση στην Αμερική,από την ελίτ.

cbn attack


Πολλοί υπάλληλοι που δούλευαν στη FEMA/DHS,συνταξιοδοτούνται πρόωρα γιατί γνωρίζουν προς τα που πάει η κατάσταση και η κυβέρνηση δεν θέλει να μάθουν περισσότερα γι αυτά που είναι προγραμματισμένα να
γίνουν.Κάποιοι από αυτούς αλλάζουν σπίτια και πάνε σε περιοχές που υπάρχει νερό και τροφή.Οι περισσότεροι εγκαταλέιπουν τις πόλεις και πάνε σε αγροτικές περιοχές.
Το να γνωρίζεις εμπιστευτικές πληροφορίες,σίγουρα είναι απειλή.
Το θέμα των μεταναστών μας έχει προβληματίσει όλους.Οι τελευταίες πληροφορίες έλεγαν ότι όταν η μετανάστευση θα είναι σε έξρση και θα δείτε στρατιωτικές μετακινήσεις και ξένους στρατιώτες στη χώρα,τότε θα συμβούν μεγάλα γεγγονότα.Η άσκηση Jade Helm 16 ή UWEX 16 βρίσκεται σε εξέλιξη,όπως και η εγκατάσταση ξένων στρατιωτών με τη στολή του ΟΗΕ.
Τρία μεγάλα γεγγονότα μπορεί να συμβούν.

Η έναρξη του 3ου παγκοσμίου πολέμου και η χημική ή βιολογική επίθεση στην Αμερική ,όπου θα κατηγορηθεί ότι το έκανε το ISIS ενώ δεν ξέραμε ότι είχε αυτές τις ικανότητες.
Γι αυτό η ελίτ έχει έτοιμα τα κρησφύγετα,εφοδιασμένα με τρόφιμα,αφού θα ακολουθήσουν κοινωνικές ταραχές.
secret anti-venom npr
Η παραπάνω φωτογραφία περιέχει εφόδια ζωτικής σημασίας.Η φωτογραφία ήταν στη διάθεση 
του CDC. Το κοινό δεν επιτρέπεται να γνωρίζει τη  τοποθεσία των εγκαταστάσεων αυτών και τα περιεχόμενά του,που είναι ταξινομημένα.
greg-burel
Ο Greg Burel είναι  στην εποπτεία για αρκετές από αυτές τις αποθηκευμένες εγκαταστάσεις. Με άλλα λόγια, η έκθεση NPR είναι ακριβής, δεδομένου ότι οι εγκαταστάσεις αυτές υπάρχουν.Ο Δρ Irwin Redlener είναι ο διευθυντής του Εθνικού Κέντρου για την ετοιμότητα αντιμετώπισης καταστροφών στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια.Ο Φρανσίσκο Kjolseth από το The Salt Lake Tribune είχε τη δυνατότητα να επισκεφθεί μία από τις εγκαταστάσεις. Είναι ενδιαφέρον, η ακόλουθη παρατήρηση που έκανε: «... το εσωτερικό είναι τεράστιο. Είναι, ας πούμε, ένα Super Walmart.Το άρθρο του NPR είναι ουσιαστικά ακριβή στον τρόπο που απεικονίζει το γεγονός, ότι διάφορες κυβερνητικές υπηρεσίες έχουν τέτοιες εγκαταστάσεις. Ωστόσο, οι εγκαταστάσεις αυτές δεν είναι για το κοινό. Αυτό σημαίνει ότι το κοινό δεν θα πρέπει να λαμβάνει αυτές τις προμήθειες, που έχουν σχεδιαστεί
για να εξουδετερωθούν οι επιπτώσεις μιας επίθεσης CBN.
Κάποτε ήμουνα φίλος με προσωπικό της FEMA και μου είπαν ξεκάθαρα ότι τα αποθηκευμένα τρόφιμα δεν προορίζονται για το κοινό,αλλά για την ελίτ.
An uncountable number of FEMA coffins were discovered on a lonely road approximately 50 miles outside of Atlanta. The discovery was made by Sherrie Wilcox who has since bugged out for her own safety.
Ένας αμέτρητος αριθμός φέρετρα της FEMA, ανακαλύφθηκαν σε ένα μοναχικό δρόμο περίπου 50 μίλια έξω από την Ατλάντα. Η ανακάλυψη έγινε από τον Sherrie Wilcox που έχει έκτοτε ιδιωτική ασφάλεια(μπράβους) για τη δική του ασφάλεια.
 This is the public's antidote for a CBN attack on American soil.
Συμπέρασμα

Όταν ανέφερα ότι επρόκειτο να υπάρξουν σοβαρές συνέπειες μετά από την ψηφοφορία του Brexit, δεν  μίλησα για μια οικονομική καταστροφή. Μιλούσα για γενοκτονία ενάντια στους ανθρώπους που θα τολμούσαν να εξετάσουν και να προκαλέσουν την νέα παγκόσμια τάξη. Είμαι πεπεισμένος ότι πρόκειται για την τελευταία γραμμή άμυνας. Θυμήσου τα λόγια μου, αν δεν είναι σε θέση να 
ανακόψουν το κύμα λαϊκισμού που αυξάνεται σε όλο τον πλανήτη, προετοιμάζονται για τη διάπραξη γενοκτονίας ως ένα μέσο για τη διατήρηση του status quo.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις