Μια εικόνα... χίλιες λέξεις: Ο M.Ομπάμα με μουσουλμανική στολή, στον γάμο του αδελφού του (φωτό)

 
 
 
Δύο φωτογραφίες του Μπαράκ Ομπάμα στα... νιάτα του είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας.
Μάλιστα, οι φωτογραφίες απεικονίζουν τον Αμερικανό Πρόεδρο με τυπική ενδυμασία από την Αφρική, ή, κατά τον δημοσιογράφο Bill O'Reilly που της αποκάλυψε, με τυπική μουσουλμανική στολή.
 
Ο παρουσιαστής του καναλιού Fox υποστήριξε ότι αυτές οι φωτογραφίες τραβήχθηκαν στις αρχές της δεκαετίας του 1990 στο Μέριλαντ των ΗΠΑ, στον γάμο του ετεροθαλούς αδερφού τού Ομπάμα.
 
Ο O'Reilly, με την αφορμή αυτή, εξαπέλυσε ευθεία επίθεση στον Αμερικανό Πρόεδρο, λέγοντας ότι αποδεικνύνουν τους στενούς δεσμούς του με το Ισλάμ και υποστηρίζοντας ότι γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο ο Αμερικανός Πρόεδρος δεν κατάφερε να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τους τρομοκράτες.
 
Οπως και να 'χει πάντως, είτε πρόκειται για αφρικανική είτε για μουσουλμανική ενδυμασία, οι εικόνες του Αμερικανού Προέδρου είναι πρωτόγνωρες.
 
 
 
  
 
«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η μεγαλύτερη αποτυχία του Ομπάμα ήταν το ότι δεν κατάφερε να περιορίσει τη γιγάντωση του ISIS, που σκότωσε χιλιάδες ανθρώπους σε όλον τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων και πολλών μουσουλμάνων», είπε ο O'Reilly, κατηγορώντας ευθέως τον Αμερικανό Πρόεδρο για την πολιτική που ακολούθησε κατά της τρομοκρατίας.
 
Υπενθυμίζεται ότι ο Ομπάμα τα πρώτα χρόνια της ζωής του έζησε στη Χαβάη, όντας γιος μιας Αμερικανίδας και ενός Κενυάτη που ήταν οπαδός του Ισλάμ και ο οποίος εγκατέλειψε την οικογένεια όταν ο νυν Πρόεδρος ήταν 2 ετών.  
 
Λίγο μετά τον χωρισμό της, η μητέρα του Ομπάμα, Αν, ξαναπαντρεύτηκε έναν Ινδονήσιο και όλοι μαζί μετακόμισαν στην Ινδονησία, ένα αμιγώς μουσουλμανικό κράτος, όπου και έζησαν για τέσσερα χρόνια. Σύμφωνα με το Miller Center, ο Ομπάμα είπε αργότερα για αυτή του την εμπειρία: «Μεγάλωσα ως ένα παιδί από την Ινδονησία και ως ένα παιδί από τη Χαβάη και ως ένα μαύρο παιδί και ως ένα λευκό παιδί. Ετσι, επωφελήθηκα από την ποικιλία των πολιτισμών που με ανέθρεψαν». 
 
Κατά την εν λόγω περίοδο ο Ομπάμα φοίτησε τόσο σε μουσολυμανικά όσο και σε καθολικά σχολεία, πριν γυρίσει στη Χαβάη και μείνει με τους παππούδες του, που δεν ήταν θρήσκοι και τους έδωσαν μια κοσμική ανατροφή. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις