Εκλογές το Φθινόπωρο ΣΥΡΙΖΑ 6-8%, ΝΔ 15-18%

meimarakis-img-98701442252556-4-1024x683


Tα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων του Αυγούστου πάγωσαν το αίμα στο Μέγαρο Μαξίμου ενώ προκαλούν αμηχανία στο Προεδρικό Μέγαρο του Προκόπη Παυλόπουλου.
Τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ έχουν πέσει κάτω από το 7% ενώ στον κόσμο έχει περάσει
για τα καλά η ταυτοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ με την έννοια Απατεώνες.
ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή απατεώνες…
Εάν γινόντουσαν εκλογές εντός του Αυγούστου ο ΣΥΡΙΖΑ με την αναγωγή δεν θα έπαιρνε πάνω από 10%. Είναι τέτοια η πανωλεθρία του κυβερνώντος κόμματος που μόνο με την αντίστοιχη του ΠΑΣΟΚ μπορεί να συγκριθεί. Την ίδια στιγμή όμως δεν τραβάει ούτε η ΝΔ του Μητσοτάκη και αυτό όχι γιατί την πριονίζουν οι οξυδερκείς καραμανλικοί αλλά γιατί ο Κυριάκος δεν έχει στελέχη, δεν έχει πρόγραμμα, στο τέλος της μέρας είναι ένα πελατειακό κόμμα εξίσου βαθιά διαπλεκόμενο με τον ΣΥΡΙΖΑ. Η ΝΔ βρίσκεται στο 15%.
Από αυτή την άποψη ο Τσίπρας δεν θα βγει ιδιαίτερα χαμένος εάν πάει σε εκλογές μια και η πρωτοφανής ανικανότητα της ΝΔ θα στρέψουν πάνω της το δηλητρήριο της κριτικής και όχι στο έτσι κι αλλιώς ξοφλημένο ΣΥΡΙΖΑ.
Οι εκλογές εντός του Φθινοπώρου είναι ο μόνος τρόπος να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ αναίμακτα από την εξουσία.
Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο της δημοσκόπησης που έγινε για λογαριασμό επιχειρηματικού ομίλου είναι το γεγονός ότι τόσο ο Διοικητής της Τράπεζας Ελλάδας, όσο και ο Βαγγέλης Μειμαράκης σαν επικεφαλής κόμματος θα μπορούσαν να αγγίξουν και το ιλιγγιώδες ποσοστό του 30%.
Οσο για τον Καραμανλή όσο παραμένει σιωπηλός και ακούνητος δεν έχει ουδεμία τύχη. Αφήνει μάλιστα και χώρο στο Προκόπη Παυλόπουλο να τον καταστρέψει ολοκληρωτικά και να κάνει Εθνάρχη τον Αλέξη Τσίπρα όπως σχεδιάζει.
Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις για τα κόμματα που μπαίνουν στη Βουλή

ΝΔ 15-18%

ΚΚΕ 9-10%

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 9-10%

ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή απατεώνες 6-8%

ΠΑΣΟΚ 6,5%

ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 5%

ΑΝΤΑΡΣΥΑ 4,5%

ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ 4%

Σε περίπτωση που Στουρνάρας και Μειμαράκης έκαναν κόμματα>

Κόμμα Στουρνάρα 27-30%

Κόμμα Μειμαράκη 28%







 ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις