Τον σκότωσε η γαλλική αστυνομία στην Νίκαια και ο τυνήσιος δίνει μέσα σε δυο ημέρες συνέντευξη!!!

Τον σκότωσε η γαλλική αστυνομία στην Νίκαια και ο τυνήσιος δίνει μέσα σε δυο ημέρες συνέντευξη!!!


Τον σκότωσε η γαλλική αστυνομία στην Νίκαια και ο τυνήσιος δίνει μέσα σε δυο ημέρες συνέντευξη!!! Δύο ημέρες μετά την τρομοκρατική επίθεση στη Νίκαια, όπου η αστυνομία πυροβόλησε τον τυνήσιο τρομοκράτη….βγαινει
ολοζώντανος σε ένα βίντεο στο Youtube.
Στο βίντεο ο τρομοκράτης είναι ζωντανος και φυσικά δεν σκοτώθηκε καθόλου από τις γαλλικές σφαίρες!!! Ο Τυνησιος Mohamed Lahouaiej Bouhlel λέει ότι είναι αθώος και κατά τη στιγμή της επίθεσης βρισκόταν στην Τυνησία.
Δηλαδή τα γαλλικά μεντια η αστυνομία ψεύδονται;;; δεν δηλώθηκε σε όλα τα κανάλια ότι ο τρομοκράτης σκοτώθηκε από τα πυρά;;; δηλαδή τα μέσα ενημέρωσης δεν μας είπαν την αλήθεια;;;
Η γαλλική αστυνομία έχει επιβεβαιώσει, σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης ότι ο Mohamed Lahouaiej Bouhlel είναι ο δράστης της επίθεσης στη Νίκαια, και σκοτώθηκε την Πέμπτη το βράδυ. Ο Τυνησιος είναι 31 ετών και έχει την γαλλική άδεια παραμονής.
Λίγο μετά την επίθεση, η αστυνομία μπήκε στο σπίτι του και το ερεύνησε. Στο φορτηγό βρέθηκε η ταυτότητα του λες καιρό τρομοκράτης την άφησε εκεί για να τον βρούνε!!! Περίεργος τρομοκράτης θα έλεγα εγω!
….το φορτηγό χρησιμοποιήθηκε για να σκοτώσει στην αρχή 77 ατομα ώστε αργοτερα να τα βγάλουν 84!!! Γιατί 77+7=84
Και οπως παντα ολα γινονται μέσα στα γαλλικα 7ρια του εβδομου μηνα Ιουλιου….777!!!!
βιντεο για την γαλλικη απατη του Ολαντ που κανεις δεν θα σας δειξει:











ΠΗΓΗ












Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις