Ο καιρός είναι κοντά - Μανιφέστο τρίτου παγκοσμίου πολέμου σε ομιλία της Χίλαρι

Ο καιρός είναι κοντά - Μανιφέστο τρίτου παγκοσμίου πολέμου σε ομιλία της Χίλαρι


Όσοι πιστεύουν πως η φανατική παγκοσμιοποιήτρια υπηρετεί την ειρήνη και την ευημερία, θα πρέπει να ακούσουν την ομιλία, στήριξης στο πρόσωπό της, του «τετράστερου» Στρατηγού, John Allen στην συγκέντρωση των Δημοκρατικών στην
Φιλαδέλφεια.
Η ενθουσιασμένη μάζα ξεκίνησε να κραυγάζει «ΗΠΑ, ΗΠΑ, ΗΠΑ», καθώς ο Στρατηγός τόνισε την αξίωση των Ηνωμένων Πολιτειών, δηλαδή της Νέας Τάξης, για «παγκόσμια κυριαρχία» και διαβεβαίωσε πως η Χίλαρι Κλίντον συνιστά την καλύτερη εγγύηση πως αυτό θα συμβεί με όλα τα μέσα.
Παρότι ο Στρατηγός δεν έθεσε σε όλους τους παρευρισκομένους απευθείας την ερώτηση «Θέλετε ολοκληρωτικό πόλεμο;», η ομιλία του αποτελεί «συνταγή» τρίτου παγκοσμίου πολέμου, σχολιάζει το ρωσικό ενημερωτικό δίκτυο «Russia Today».
Αυτό γιατί ούτε η Ρωσία ούτε η Κίνα δεν θα δεχθούν τους Αμερικανούς ως παγκόσμιους εξουσιαστές, συνεχίζει το RT.
Ειδικότερα, η δεξιόστροφη Παλαιά Τάξη που στηρίζει την Ρωσία δεν πρόκειται να αποδεχθεί απόλυτη κυριαρχία της Νέας, η οποία επιθυμεί διακαώς την Χίλαρι στο τιμόνι των ΗΠΑ και όχι τον Ντόναλντ Τραμπ.



Ο Στρατηγός δεν παρέλειψε να χρησιμοποιήσει τα ιδεολογήματα της Νέας Τάξης στην ομιλία του:
«Πρέπει να είμαστε η δύναμη για ενότητα στις ΗΠΑ, για ένα όραμα, το οποίο περικλείει τους πάντες, κάθε άνδρα και γυναίκα, κάθε ράτσα, εθνότητα, θρησκεία συμπεριλαμβανομένων των μουσουλμάνων, κάθε φύλο και σεξουαλικό προσανατολισμό».
Συνέχισε:
«Οι ελεύθεροι άνθρωποι (σ.σ. εδώ γελάνε) βλέπουν στις ΗΠΑ την τελευταία ευκαιρία για  ειρήνη και ελευθερία για όλη την ανθρωπότητα», δήλωσε σε άλλο σημείο εννοώντας την παγκόσμια κυβέρνηση, η οποία θα προσφέρει δήθεν «ειρήνη» με αστυνομοκρατούμενο κράτος.
Θα διευθύνουμε και θα ενδυναμώσουμε το ΝΑΤΟ, την Ατλαντική συμμαχία και βοηθήσουμε τους συμμάχους μας σε όλον τον κόσμο.
(...)
Οι ένοπλες δυνάμεις μας θα ενισχυθούν με τα καλύτερα όπλα.
(...)
Αυτή (η Χίλαρι) και ο αμερικανικός στρατός θα γίνουν φωτεινό παράδειγμα για την Αμερική στα καλύτερά της.
Με την Χίλαρι Κλίντον ως ανώτατη διοικήτρια, οι ΗΠΑ θα εξακολουθήσουν να είναι η απόλυτη δύναμη μετατροπής του πλανήτη (σ.σ. προς την παγκόσμια κυβέρνηση).








ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις