Κυβερνητικοί έπαινοι σε πεμπτοφαλαγγίτες - Απίστευτες δηλώσεις

Κυβερνητικοί έπαινοι σε πεμπτοφαλαγγίτες - Απίστευτες δηλώσεις


Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, χαρακτήρισε ως «αξιέπαινα παιδιά» τους καταληψίες κτιρίων, οι οποίοι, όπως σας έχουμε ενημερώσει, διοργανώνουν σεμινάρια εκπαίδευσης πεμπτοφαλαγγιτών στα
υπό κατάληξη μέρη, ενώ πρόσφατα διέκοψαν και Θεία Λειτουργία, καταπατώντας την θρησκευτική ελευθερία.
 «Θα πρέπει σ' αυτά τα παιδιά να δώσουμε χώρο», δήλωσε και ούτε λίγο, ούτε πολύ, απέδωσε τις καταλήψεις στην ... ανεργία των νέων.
Την ίδια ώρα στον ΣΥΡΙΖΑ πονοκεφαλιάζουν με αυτό το θέμα, καθώς η ιδεολογία του κόμματους στηρίζει φαινόμενα όπως οι καταλήψεις.
Μάλιστα, η τελευταία υπόθεση με την εισβολή στην Μητρόπολη Θεσσαλονίκης αποτέλεσε ένα δυνατό τεστ για τις ισορροπίες εντός της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ.
Τελικά, επειδή στην Ελλάδα επικρατεί, κουτσά-στραβά, ακόμα το ορθόδοξο αίσθημα, το Μέγαρο Μαξίμου, το οποίο φοβήθηκε ρήξη στις σχέσεις με εκκλησία και ψηφοφόρους, υπέδειξε στους υπουργούς Παιδείας, Νίκο Φίλη, και Δικαιοσύνης, Νίκο Παρασκευόπουλο, να αναφέρουν:
«Η θρησκευτική ελευθερία προστατεύεται από το Σύνταγμα. Η θρησκευτική ειρήνη και γαλήνη και η απρόσκοπτη άσκηση λατρείας της επικρατούσας στην Ελλάδα Ανατολικής Ορθοδόξου Εκκλησίας του Χριστού, αλλά και των άλλων θρησκειών, αποτελούν βασικές εγγυημένες αξίες στη χώρα μας. Η αποδοκιμασία πράξεων που διαταράσσουν αυτή την ειρήνη είναι αυτονόητη, πολύ περισσότερο όταν έχουν κινητοποιηθεί αρμόδιες υπηρεσίες δίωξης ασκώντας τα καθήκοντά τους. Ενώπιον των αυτονοήτων, νομίζουμε οι διευκρινήσεις είναι περιττές, ίσως και ανεπίτρεπτες στις παραμονές μιας δίκης».
Βέβαια υπό αυτό το πρίσμα θα ζητήσουν και δημιουργία μεγάλου τεμένους στην Αθήνα, στο πλαίσιο ισλαμοποίησης της χώρας.
Ήδη, προχωρά με κατεπείγουσες διαδικασίες η ανέγερση του τζαμιού στον Ελαιώνα. Παρά τις διαμαρτυρίες κατοίκων και φορέων η κυβέρνηση φαίνεται αποφασισμένη να πραγματοποιήσει την πρώτη ανέγερση τζαμιού στην Αθήνα εδώ και αιώνες!






ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις