Πικρές επιβεβαιώσεις............

Πικρή δικαίωση Λιακόπουλου


Πικρες επιβεβαιωσεις αυτή την φορά αφορούν τα παιδιά των «προσφύγων», τα οποία η Νέα Τάξη, αφού ξεσπιτώνει, τα χρησιμοποιεί σε εμπόριο οργάνων και λευκής σαρκός, όπως αναφέρεται στο βιβλίο "Στοκ άνθρωποι".
Σύμφωνα με ανακοίνωση της γερμανικής ομοσπονδιακής αστυνομίας ο
αριθμός των νεαρών προσφύγων που έχουν εξαφανιστεί έχει διπλασιαστεί σε σχέση με τον Ιανουάριο με τα περισσότερα από τα παιδιά είναι ηλικίας από 14 έως 17 ετών.
Η Ομοσπονδιακή Αστυνομία επιβεβαίωσε ότι μέχρι την πρώτη Ιουλίου του 2016, 8.991 παιδιά έχουν χαρακτηριστεί ως αγνοούμενα και ήδη ο αριθμός αυτός είναι πολύ μεγαλύτερος από τον αντίστοιχο συνολικό του περασμένου έτους.
Τα περισσότερα από τα παιδιά είναι άνω των 13 ετών, αλλά περίπου χίλια είναι σε μικρότερες ηλικίες. Τα στοιχεία επιβεβαιώνουν την ανησυχία για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα, αλλά δεν υπήρχαν σαφείς αποδείξεις.
Πλέον είναι βέβαιo! Τα παγκοσμιοποιητικά κυκλώματα Trafficking, τα οποία καθοδηγούνται από τα ίδια κέντρα εξουσίας, τα οποία προκαλούν τους πολέμους στην Μέση Ανατολή και όχι μόνο, αρπάζουν τα παιδάκια των «προσφύγων» και ενισχύουν την οικονομία του σκότους, μην λογαριάζοντας την ανθρώπινη ζωή.






ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις