«Σκλάβες του σεξ» στην Ευρώπη - Η ώρα του Γιαχβέ έφτασε

Ο ιμάμης Ali Hammuda από το Cardiff, την πρωτεύουσα της Ουαλίας, ανέφερε κατά την διάρκεια μαθήματος για νεαρούς μουσουλμάνους, διαβάζουμε στην  εφημερίδα «Sunday Express»,

πως στο Ισλάμ είναι αποδεκτό να έχει κάποιος σκλάβες του σεξ, κάτι που βλέπουμε και στην εβραϊκής νοοτροπίας Παλαιά Διαθήκη, την οποία επέβαλαν εγκάθετοι αιρετικοί στον Χριστιανισμό.
Σε αυτή την κατεύθυνση, ο ιμάμης ερμήνευσε ένα χαντίθ, στο οποίο γίνεται λόγος για την κατάρρευση του πλανήτη.
Σημειώνεται πως με τον χαντίθ οι μουσουλμάνοι αναφέρονται ισλαμική παράδοση που παραδίδει τα λόγια και τις πράξεις του προφήτη Μωάμεθ ή ακόμα την έγκρισή του για ό,τι ειπώθηκε ή τελέστηκε ενώπιών του. Η λογοτεχνία των χαντίθ αναγνωρίζεται σήμερα ως βασικό θεμέλιο του Ισλάμ, δεύτερη σε αξία μετά το Κοράνι.

Αναφέρει ο ιμάμης Ali Hammuda:
«Στο τέλος των αιώνων θα υπάρχουν πολλοί πόλεμοι, όπως βλέπουμε σήμερα. Εξαιτίας αυτών των πολέμωνθα συλληγθούν πολλές γυναίκες και θα μετατραπούν σε σκλάβες του σεξ. Στην συνέχεια ο αφέντης  θα μπορεί να έχει σχέση μαζί τους, γιατί στο Ισλάμ είναι αποδεκτό να έχει κάποιος σχέσεις με γυναίκα, η οποία είναι σκλάβα».
Η «Sunday Express τονίζει πως αυτό παραβαίνει τους βρετανικούς νόμους.
Ο εν λόγω ιμάμης έχει στην Ουαλία την φήμη του εξτρεμιστή. Απ' ό,τι φαίνεται όμως οι εξτρεμιστικές ή πιο σωστά οι ορθόδοξες φωνές του Ισλάμ, καθώς το Κοράνι κάνει λόγο για σφαγές αλλόπιστων, σκλάβες του σεξ κτλ., αποκτούν ισχυρό βήμα, προκειμένου η Ευρώπη να αποχριστιανοποιηθεί και ισλαμιστές και χριστιανοί να δεχθούν την Πανθρησκεία του παγκόσμιου ηγέτη, η οποία θα γεφυρώσει δήθεν τις διαφορές και θα προσφέρει «ειρήνη».






ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις