Το τέλος των πολιτικών - Μπαίνουμε σε νέα σκοτεινή εποχή

Το τέλος των πολιτικών - Μπαίνουμε σε νέα σκοτεινή εποχή 

 

Το περιστατικό δολοφονίας του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών της Βολιβίας, Ροδόλφο Ιλάνες,

ο οποίος ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από απεργούς εργάτες μεταλλείων, μας δίνει την
ευκαιρία να τονίσουμε πως έχει φτάσει ο καιρός που το σύστημα θα «θυσιάσει» τους πολιτικούς, οι οποίο τόσο καιρό είχαν αναλάβει, συνειδητά ή ανεπίγνωστα, να περάσουν τις διάφορες πολιτικές, οι οποίες οδηγούν βήμα-βήμα στην παγκόσμια δικτατορία και μείξη των λαών.
Οι διοικήσεις των πολυεθνικών που τόσο καιρό συσσωρεύουν στα «σπλάχνα» τους τον παγκόσμιο πλούτο, σχεδιάζουν να συνενωθούν σε ένα κέντρο που ελέγχοντας τα «αγαθά» θα ελέγχει τους εξαρτημένους από το σύστημα ανθρώπους.
Οι απανταχού πολίτες κατηγορούν τους πολιτικούς, τους οποίους οι ίδιοι εξέλεξαν, για όλα τα δεινά που τους παρουσιάστηκαν. Πλέον οι διαθέσεις είναι επιθετικές.



Οι ξυλοδαρμοί δείχνουν να δίνουν την θέση τους στις δολοφονίες.
Ο παγκόσμιος ηγέτης θα παρουσιαστεί ως εναλλακτική λύση και οι περισσότεροι θα τον επιλέξουν, ακριβώς όπως επέλεξαν τους πολιτικούς, αφημένοι στην προπαγάνδα και βασιζόμενοι στο δήθεν πολιτικό τους ένστικτο.
Η έλευση της παγκόσμιας χούντας θα σημάνει αυτόματα το «τέλος» των πολιτικών.
Οι νόμοι θα είναι άκαμπτοι για όλους, καθότι δεν θα λαμβάνουν υπόψη τους τις ιδιαιτερότητες του κάθε λαού. Ο κόσμος μεταβάλλεται διαρκώς για να επικρατήσει ο απόλυτος μεσαίωνας. Οι ιδεολογίες, τα κόμματα και τα κοινοβούλια υπήρχαν μόνο και μόνο για να περνάει οργανωμένα η μία ή η άλλη προπαγάνδα.





ΠΗΓΗ






















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις