Μουσουλμάνοι "μετανάστες" καίνε λεωφορείο με μολότοφ στη Γαλλία και κάνουν «γυαλιά-καρφιά» γραφείο Μετανάστευσης στην Γερμανία

 


 Δύο βίντεο με σκηνές από το όχι και τόσο μακρινό ελληνικό μέλλον ως προς την συγκέντρωση προσφύγων και παράνομων μεταναστών, έρχονται από δύο υποτίθεται εξελιγμένες και ισχυρές χώρες όπως η Γερμανία και η Γαλλία όπου
στο ομοσπονδιακό γραφείο Μετανάστευσης του Ντόρμουντ ξεσπάνε συγκρούσεις μεταξύ μεταναστών και προσφύγων και από Παρίσι όπου μια συμμορία μουσουλμάνων μεταναστών ενεδρεύει ένα αστικό λεωφορείο το οποίο κατακαίει με σωρεία ρίψεων βομβών μολότοφ.
Στο πρώτο βίντεο τα επεισόδια που λαμβάνουν χώρα στο ομοσπονδιακό γραφείο Μετανάστευσης και Προσφύγων του Ντόρμουντ γίνονται στην αίθουσα αναμονής όπου περιμένουν οι μετανάστες-πρόσφυγες να καταγραφούν και να αιτηθούν πολιτικό άσυλο. Ο λόγος του ξεσπάσμτος της βίας παραμένει άγνωστος.



Αμέσως μετά στο δεύτερο βίντεο εικονίζεται μια συμμορία μουσουλμάνων σε προάστιο του Παρισιού να σταματούν κατόπιν ενέδρας ένα λεωφορείο στο Saint-Denis κατά τις 1 η ώρα ξημερώματα Πέμπτης.
Οι μασκοφόροι έχουν δημιουργήσεις ένα οδικό μπλόκο και απειλούν τον οδηγό του λεωφορείου και σπάζουν τα τζάμια και μετά βάζουν φωτιά στο λεωφορείο. Ευτυχώς οι επιβάτες «δραπέτευσαν» αλλά μέχρι πότε;
Ποιος εγγυάται ότι κάποτε δεν θα τους «τσουρουφλίσουν» μαζί με το λεωφορείο;



Τα βίντεο αυτά δείχνουν ότι ακόμα και Γαλλία-Γερμανία δεν μπορούν πλέον να ελέγξουν την κατάσταση που δημιούργησαν τόσα χρόνια με την πολύ ανεκτική τους μεταναστευτική πολιτική.
 
Το ζήτημα αφορά άμεσα και την Ελλάδα καθώς η Τουρκία ετοιμάζεται να στείλει εκ νέου εκατομμύρια προσφύγων και μεταναστών στην χώρα μας διαμέσου του Αιγαίου Πελάγους.
 
Είναι έτοιμη η χώρα να αντιμετωπίσει τέτοιες καταστάσεις; 



















































Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις