Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί ο πλανήτης: Τεράστιο όγκο πυρός μεταφέρει η Ρωσία στην Κριμαία

4otbr1612201105.thumb.jpg.5bc52aa7a8c46fb7a1689c5235cfc6f1


Όλα είναι έτοιμα για την έναρξη ενός νέου πολέμου, και αυτή τη φορά δεν θα είναι proxy war, μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας. Στην Κριμαία συνεχίζεται η μεταφορά ρωσικών στρατευμάτων και οι κάτοικοι της πόλης τους υποδέχονται
ενθουσιασμένοι.
Η Ρωσία έχει μεταφέρει τεράστια δύναμη πυρός στην περιοχή και σύμφωνα με πληροφορίες αυτό που πριν λίγο καιρό φάνταζε δύσκολο τώρα είναι πλέον πιθανό:
Οι δυνάμεις της Ρωσίας και της Νέας Ρωσίας έχουν πάρει θέσεις μάχης, αντιπλοϊκά συστήματα Bastion P-800και βαλλιστικά συστήματα Iskander-M έχουν αναπτυχθεί και όλοι κοιτούν με κομμένη την ανάσα.
Υπεύθυνη για το νέο αιματοκύλισμα είναι αποκλειστικά οι ΗΠΑ που έσπρωξαν τον Π.Ποροσένκο σε μια ηλίθια ενέργεια, να δώσει εντολή σε ειδικές δυνάμεις να προχωρήσουν σε δολιοφθορές μέσα στην Κριμαία.
Η νέα ρωσική μυστική υπερ-υπηρεσία που έχει ανασυγκροτήσει από τις στάχτες της ο Β.Πούτιν είχε συλλέξει όλες τις πληροφορίες ενώ σε αυτό έχει παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο η Τουρκία.
Ο Ρ.Τ.Ερντογάν υποσχέθηκε πως δεν θα υπάρξει ΝΑΤΟΪκή εμπλοκή στην Μαύρη Θάλασσα και πλέον η Ουκρανία είναι απροστάτευτη.
Δείτε βίντεο από τις νέες αναπτύξεις δυνάμεων









ΠΗΓΗ





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις