Συνελήφθησαν δύο Έλληνες δημοσιογράφοι στη Νέα Υόρκη να παρακολουθούν μεταμφιεσμένοι(!) τον Νίκο Παππά

 


Δύο Έλληνες δημοσιογράφους συνέλαβε πριν από λ΄λιγη ώρα η Αστυνομία της Νέας Υόρκης να παρακολουθούν τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά ο οποίος βρίσκεται στην αμερικανική πόλη στο πλαίσιο
επίσκεψης που πραγματοποιεί.
Οι δύο δημοσιογράφοι οι οποίοι εργάζονται για το STAR και τον ALPHA, ήταν μεταμφιεσμένοι, -σε τι ακριβώς είναι άγνωστο- και φωτογράφιζαν τον Νίκο Παππά, ενώ είχαν φτάσει στο σημείο και να  πλαστογραφήσουν υπογραφή συνεργάτη του υπουργού Επικρατείας στο ξενοδοχείο Westing Grand Central και να χρεώσουν μικρογεύμα στο δωμάτιό του.
Οι δυο δημοσιογράφοι δήλωσαν ψευδώς στις αστυνομικές αρχές ότι είναι μέλη της αποστολής του Έλληνα πρωθυπουργού που αναμένεται και αυτός στη Νέα Υόρκη.
Μάλιστα αυτό που τους "πρόδωσε" είναι ότι εντοπίστηκαν να παρακολουθούν και να φωτογραφίζουν και τα μέλη της ασφάλειας του πρωθυπουργού που είχαν φτάσει νωρίτερα, καθώς οι αμερικανικές αρχές βρίσκονται σε πλήρη συναγερμό λόγω της ετήσιας Συνέλυσης του ΟΗΕ.
Και οι δύο αφέθηκαν προσωρινά ελεύθεροι, και σύμφωνα με πληροφορίες εναντίον τους πρόκειται να ασκηθεί δίωξη για πλαστογραφία.
Οι αμερικανικές αρχές έχουν εντείνει τα μέτρα ασφαλείας μετά και την έκρηξη στην πολυσύχναστη συνοικία Τσέλσι στο Μανχάταν, καθώς από αύριο αναμένονται στην αμερικανική μεγαλούπολη ηγέτες απ’ όλο τον κόσμο προκειμένου για να λάβουν μέρος στην ετήσια Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.





ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις