Το παιχνιδι ειναι στημενο....Φίλης: Έχω κάλυψη από τον πρωθυπουργό για τα θρησκευτικά...!!!

Ο Φίλης ρίχνει λάδι στη φωτιά:  Έχω κάλυψη από τον πρωθυπουργό για τα θρησκευτικά 

 Ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης ξαναχτύπησε χθες κυριακάτικα, λέγοντας ότι δεν κάνει πίσω στο θέμα των Θρησκευτικών

και ότι οι ενέργειές του στο ζήτημα αυτό είναι κατόπιν απόλυτης
συμφωνίας με τον πρωθυπουργό.
Αυτό όμως θα φανεί  τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, στον Αγιασμό της Βουλής, όπου θα υπάρξει και συνάντηση Αρχιεπισκόπου - Τσίπρα. Η συνάντηση αυτή γίνεται μόλις 24 ώρες πριν από την έναρξη των εργασιών της Ιεράς Συνόδου.
Έτσι η υπόθεση των Θρησκευτικών αναδεικνύεται σε μείζον πολιτικό θέμα, τη στιγμή που αφενός ο κ. Φίλης, εμπλέκει ευθέως τον πρωθυπουργό και αφετέρου με την προειδοποίηση που κάνει ο Π. Καμμένος ότι δεν πρόκειται να αφήσει τον κ. Φίλη να κάνει ότι θέλει στην κυβέρνηση.
Ο κ. Φίλης εμφανίζεται αποφασισμένος να συναντηθεί με τον Αρχιεπίσκοπο, όποτε και όταν ο Μακαριότατος τον δεχτεί, τη στιγμή μάλιστα που έχει και την πλήρη κάλυψη στους χειρισμούς του από τον πρωθυπουργό: «Στη συνάντηση αυτή δεν πρόκειται να κάνω πίσω, εδώ είμαστε κυβέρνηση, δεν πρόκειται να γελοιοποιηθούμε», έλεγε για να συμπληρώσει ότι το ζήτημα των Θρησκευτικών είναι θέμα της κυβέρνησης και όχι της Εκκλησίας.
Πάντως ο κ. Φίλης όχι μόνον σκληραίνει τη στάση του, αφού, όπως λέει, έχει την πλήρη κάλυψη και του πρωθυπουργού, αλλά και προκαλεί την Εκκλησία χωρίς ίχνος μετάνοιας για όσα είπε για τους ιεράρχες.






ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις