Θα πουν "Ναι" για άλλη μία φορά οι Έλληνες στον μαμμωνά;

Θα πουν "Ναι" για άλλη μία φορά οι Έλληνες στον μαμμωνά;


Ετοιμάζονται νέα ύπουλα σχέδια για το μέλλον των Ελλήνων, καθώς η Νέα Τάξη πρόκειται να εκμεταλλευτεί την αδυναμία των Ελλήνων ως προς τα υλικά αγαθά.
Ήδη τα πρώτα χρήματα μέσω Ευρωπαϊκής Ένωσης και κοινοτικών ταμείων είναι
έτοιμα να πέσουν στην ελληνική αγορά, προκειμένου να "γλυκάνουν" τους Έλληνες για να δεχθούν απρόσκοπτα την ισλαμοποίηση της χώρας. Η αρχή έγινε με τα πρώτα 2 εκατομμύρια ευρώ που θα ριχτούν για την ένταξη των προσφυγόπουλων στα ελληνικά σχολεία, διάταξη την οποία υπέγραψε ο ίδιος ο γραμματέας Διαχείρισης Τομεακών Ε.Π. του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου, Γιώργος Ιωαννίδης.
Μπροστά σε μία τέτοια εξέλιξη, όλο και λιγότεροι θα είναι εκείνοι που από τον χώρο της Παιδείας θα αντιδρούν στην ομογενοποίηση των σχολείων, κατά τα πρότυπα της Νέας Τάξης.
Ως εκ τούτου οι Έλληνες βλέποντας για άλλη μία φορά το τυρί μόνο και όχι τη φάκα, πρόκειται να δεχθούν αντίστοιχα "λερωμένα χρήματα", τα οποία αρκούν για να λησμονηθούν όλες οι αξίες και τα πιστεύω του ελληνικού λαού.
Η αρχή έγινε και όντας όλα σχεδιασμένα και καλά προβλέψιμα, πρόκειται να ακολουθήσουν κι άλλες τέτοιες ύποπτες "δωρεές" προκειμένου να περάσουν τα σχέδια των παγκοσμιοποιητών για την Ελλάδα.







ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις