Σαουδάραβας Ιμάμης στην Μέκκα : «Εξοντώστε ανελέητα Σιίτες , Εβραίους και Χριστιανούς » !! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΚΤΑΚΤΟ!  Σαουδάραβας Ιμάμης στην Μέκκα : «Εξοντώστε  ανελέητα  Σιίτες , Εβραίους και  Χριστιανούς » !! (ΒΙΝΤΕΟ)


Ως γνωστόν περισσότεροι από 1,1 εκατομμύριο προσκυνητές ευρίσκονται  στη Σαουδική Αραβία για το ετήσιο προσκύνημα των μουσουλμάνων στους ιερούς τόπους  τους στη Μέκκα και την Μεδίνα, σύμφωνα με τα σαουδαραβικά ΜΜΕ.
Σήμερα όμως ήρθε στην δημοσιότητα ένα
αποκαλυπτικό  βίντεο από την καθημερινή  προσευχή εκατομμυρίων μουσουλμάνων στο Τζαμί  αυτό που είναι το μεγαλύτερο τζαμί του κόσμου στην Μέκκα , αποκαλύπτοντας τα αιματηρά σχέδια του Ισλάμ για τις υπόλοιπες θρησκείες, αναφέρει σχετικό ρωσικό άρθρο.
Ανώτατος Σαουδάραβας Ιμάμης έκανε  κάλεσμα για την « δολοφονία σιιτών μουσουλμάνων, Εβραίων και Χριστιανών σε όλο τον κόσμο πυροδοτώντας απύθμενο μίσος στους εκατοντάδες ακραίους ισλαμικούς πυρήνες στην Ευρώπη και Μέση Ανατολή».
Ο  Μασγίντ αλ-Χαράμ, μιλώντας στο ως το Ιερό Τζαμί, ή το Μεγάλο Τζαμί της Μέκκας, που περιβάλλει το ιερότερο τόπο του Ισλάμ, το Kabba στην πόλη της Μέκκας, έδωσε το σύνθημα για σφαγές όλων των αλλοθρήσκων από τους μουσουλμάνους.
«Ο Αλλάχ, να  δώσει την  νίκη, την αξιοπρέπεια και την ενδυνάμωση στους αδελφούς μας Μουτζαχεντίν (τζιχαντιστές) στην Υεμένη», είπε ο ιμάμης  στην αραβική γλώσσα. «Σε Sham (Συρία), Ιράκ, και παντού. O Αλλάχ να μας δώσει παντού  την  νίκη επί των άθεων Rafidah (Σιίτες Μουσουλμάνοι).
ΕΚΤΑΚΤΟ! Σαουδάραβας Ιμάμης στην Μέκκα : «Εξοντώστε ανελέητα Σιίτες , Εβραίους και Χριστιανούς » !! (ΒΙΝΤΕΟ) - Εικόνα0
«Θέλουμε την εξόντωση και την νίκη επί των ύπουλων Εβραίων , και των μοχθηρών Χριστιανών», ούρλιαξε ο ιμάμης. «Ο Αλλάχ, να τους δώσει  τη νίκη, τη βοήθεια και τη δύναμη», κατέληξε ο ίδιος.
Τονίζεται ότι η μουσουλμανική  προσευχή μεταδόθηκε ζωντανά από το αιγυπτιακό τηλεοπτικό κανάλι Al-Qahera Wal .
Αυτό καλό είναι σε πρώτη φάση  να το δουν  όλοι οι μεγάλοι ηγέτες σε Ανατολή και Δύση οι οποίοι συνεχίζουν να στέλνουν  δισεκατομμύρια δολάρια με την μορφή  στρατιωτικής ενίσχυσης στο Ριάντ.
Οι ΗΠΑ για παράδειγμα , χορηγούν σχεδόν  κάθε χρόνο δις δολάρια με την μορφή οπλικών συστημάτων σε μια χώρα η οποία εκτρέφει και διαχέει τον ισλαμικό εξτρεμισμό σε όλο τον κόσμο, για αυτό και η πολιτική αυτή πρέπει να αλλάξει.
«Η Σαουδική Αραβία είναι ένας αναξιόπιστος σύμμαχος με κακές επιδόσεις στον τομέα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων» , τόνισε ο Αμερικανός  γερουσιαστής Ραντ Πολ στο διεθνές πρακτορείο ειδήσεων Reuters.
«Δεν πρέπει να βιαστούμε να τους  πουλήσουμε  προηγμένα οπλικά συστήματα  προωθώντας  μια νέα  κούρσα εξοπλισμών στη Μέση Ανατολή. Θα συνεργαστώ με μια δικομματική συμμαχία για να εξερευνήσουμε την δυνατότητα διακοπής αυτής της διαδικασίας για το Ριάντ», συνέχισε ο ίδιος.
ΕΚΤΑΚΤΟ! Σαουδάραβας Ιμάμης στην Μέκκα : «Εξοντώστε ανελέητα Σιίτες , Εβραίους και Χριστιανούς » !! (ΒΙΝΤΕΟ) - Εικόνα1
«Ως υπερδύναμη οι ΗΠΑ έχουν  την ιερή υποχρέωση να αγωνιστούν για τα ανθρώπινα δικαιώματα και να βοηθήσουν  στην προστασία της ζωής των αθώων πολιτών», τόνισε  ο Γερουσιαστής McGovern.
Η Σαουδική Αραβία είναι η χώρα που σπονσονάρει , εκπαιδεύει και δημιουργεί ομάδες ισλαμικού εξτρεμισμού σε μια νέα εκδοχή της αραβικής επέκτασης του 6ου αιώνα μ.χ.
Κύριος στόχος των ακραίων μουσουλμάνων και των Σαουδαράβων Σεΐχηδων  είναι η άλωση της  Ευρώπης και φυσικά η περιοχή της Μέσης Ανατολής σε μια προσπάθεια κατάκτησης  τους μέσω της θρησκείας.






ΠΗΓΗ















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις