Ο Μάικλ Τζάκσον ζει...? - Τον είδαν σε σέλφι της κόρης του

Ο Μάικλ Τζάκσον ζει - Τον είδαν σε σέλφι της κόρης του


Ο Μάικλ Τζάκσον δεν πέθανε ποτέ, υποστηρίζουν κάποιοι fan του Βασιλιά της Pop όπως άλλωστε πιστεύεται και για άλλους αστέρες που έφυγαν ξαφνικά από την ζωή. Δεν είναι λίγοι αυτοί που ακόμα και σήμερα δηλώνουν σίγουροι πως είδαν κάπου τον Έλβις Πρίσλεϊ. Βέβαια κανείς
εξ αυτών δεν μπορεί να αποδείξει την θεωρεία του ή τουλάχιστον δεν μπορούσε να το κάνει μέχρι σήμερα.
Τώρα, μία selfie φωτογραφία της κόρης του Μάικλ Τζάκσον έρχεται να ταράξει τα νερά και να αναζωπυρώσει τις ελπίδες των εκατομμυρίων οπαδών του ότι δεν πέθανε το 2009.
michael_2.jpg
Η 18χρονη Πάρις τον περασμένο Μάιο μοιράστηκε με τους χιλιάδες follower της στο Instagram μία selfie φωτογραφία της ενώ οδηγούσε . Τώρα οπαδοί της θεωρίας ότι ο Μάικλ Τζάκσον είναι ζωντανός υποστηρίζουν ότι η Πάρις δεν είναι μόνη της στο αμάξι αλλά στο πίσω κάθισμα βρίσκεται και ο πατέρας της ολοζώντανος.
Στην φωτογραφία όντως φαίνεται μία σκιά στο πίσω κάθισμα, η οποία με την κατάλληλη επεξεργασία διαπιστώνει κανείς πως κρύβει μία φιγούρα που μοιάζει στον Βασιλιά της Pop.
michael_1.jpg
Στο βίντεο που ακολουθεί και έχει πάνω από 300.000 προβολές "αποκαλύπτεται" το μυστικό που κρύβεται στην φωτογραφία και πώς οι ειδικοί διαπίστωσαν την ύπαρξη της μορφής που μοιάζει με αυτή του Μάικλ Τζάκσον.
Το βίντεο φέρει τίτλο "Η αποδεδειγμένη εμφάνιση του Μάικλ Τζάκσον επτά χρόνια μετά τον θάνατο του".










ΠΗΓΗ












Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις