Οπλοφόροι ποινικοί ανάμεσα στους οπαδούς - Έρχονται μαζικές φονικές οδομαχίες

Οπλοφόροι ποινικοί ανάμεσα στους οπαδούς - Έρχονται μαζικές φονικές οδομαχίες


Στο πλαίσιο «μπαχαλοποίησης» της κοινωνίας, προκειμένου να επιβληθούν σκληρά μέτρα αστυνόμευσης και φακελώματος των πάντων,  οπλοφόροι ποινικοί εισχώρησαν σε ομάδες φανατικών οπαδών, όπως διαπιστώνουν
αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίοι ανησυχούν για αναβάθμιση των επιθέσεων ακόμη και ένοπλες ενέδρες θανάτου.
Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», ένα τέτοιο σοβαρό περιστατικό συνέβη στις 16 Ιουλίου 2016 στο Γκάζι, όταν ομάδα χούλιγκαν, τα μέλη της οποίας σύμφωνα με την Αστυνομία ήταν υποστηρικτές της ομάδας του Ολυμπιακού, μαχαίρωσαν δολοφονικά στο λαιμό 22χρονο φαντάρο, λίγα εκατοστά από την καρωτίδα, ενώ έβγαλαν 45άρι πιστόλι και το κόλλησαν στον κρόταφο ενός 20χρονου φίλου του.
Το περιστατικό θορύβησε την ΕΛ.ΑΣ. και επιβεβαίωσε τους φόβους ότι έχουν παρεισφρήσει ποινικοί στις αντιπαραθέσεις ανάμεσα σε οπαδούς όλων των ομάδων.
Πρόκειται για νεαρά άτομα κάτω των 30 ετών σε βάρος των οποίων εκκρεμούν δίκες και, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, προσπαθούν να αποκτήσουν ηγετική θέση ανάμεσα στις ήδη διαμορφωμένες ομάδες χούλιγκαν και φυσικά να τις καθοδηγήσουν εκεί που πρέπει, μιας και σίγουρα και αυτοί θα έχουν τις εντολές τους.
Όλα δείχνουν πως θα γίνουμε μάρτυρες οδομαχιών άνευ προηγουμένου και μία αιτία μπορεί να δώσει άνετα ο χώρος του οπαδισμού.






ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις