Κάτι τρέχει με τη Χίλαρι: Μετά την κρίση βήχα… φοράει και ακουστικό αυτιού

Κάτι τρέχει με τη Χίλαρι: Μετά την κρίση βήχα… φοράει και ακουστικό αυτιού


Ανεξαρτήτως από το αν η Χίλαρι φόραγε ακουστικό ή όχι, η πρώην επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας βρίσκεται σε δεινή θέση τις τελευταίες ημέρες καθώς η δημόσια εικόνα της δείχνει μία γυναίκα που καταρρέει υπό το άγχος των
προεδρικών εκλογών
Bήχει ασταμάτητα, δεν μπορεί να ανέβει τα σκαλιά και τώρα ο φακός την απαθανάτισε να φοράει ακουστικό! Τι συμβαίνει επιτέλους με τη Χίλαρι Κλίντον;
Με τα αμερικανικά ΜΜΕ να ζητούν επειγόντως εξηγήσεις από την επιτελείο της μετά τις ξαφνικές κρίσεις βήχα που παθαίνει αλλά και την αδυναμία της να ανέβει τα σκαλιά, μία νέα φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα την απεικονίζει να φορά ακουστικό στο αυτί.
Η πρώην υπουργός Εξωτερικών φόραγε ένα ακουστικό την ώρα που μίλαγε σε εκπομπή του δικτύου «NBC». Γιατί το φόραγε; Μήπως δεν ακούει καλά ή μήπως ήθελε βοήθεια από το επιτελείο της για να θυμάται αυτά που έπρεπε να πει; Εκπρόσωπός της έσπευσε να διαψεύσει την πληροφορία λέγοντας πως επρόκειτο για αντανάκλαση του φωτός.
Κάτι τρέχει με τη Χίλαρι: Μετά την κρίση βήχα… φοράει και ακουστικό αυτιού - Εικόνα0
Κάτι τρέχει με τη Χίλαρι: Μετά την κρίση βήχα… φοράει και ακουστικό αυτιού - Εικόνα1
Ανεξαρτήτως, πάντως , από το αν η Χίλαρι φόραγε ακουστικό ή όχι, η πρώην επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας βρίσκεται σε δεινή θέση τις τελευταίες ημέρες καθώς η δημόσια εικόνα της δείχνει μία γυναίκα που καταρρέει υπό το άγχος των προεδρικών εκλογών και των ιδιαίτερα αυξημένων απαιτήσεων που έχει. Δεν είναι όμως οι κρίσεις άγχους που πιθανότατα να ταλαιπωρούν. Σύμφωνα με δέκα επιφανείς γιατρούς στις ΗΠΑ, η Χίλαρι θεωρείται ακατάλληλη για να διεκδικήσει την προεδρία των ΗΠΑ αφού η κατάσταση της υγείας της δεν είναι καλή.
Τα αμερικανικά ΜΜΕ επισημαίνουν επίσης πως, ένας σημαντικός αριθμός από στελέχη των Δημοκρατικών και πολύ γνωστά είχαν εκφράσει το 2015 τον προβληματισμό τους για τα σημαντικά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε και μάλιστα εξέφραζαν την απορία τους για το γεγονός ότι είχε αποφασίσει να μετάσχει της προεδρικής κούρσας κυρίως λόγω της μειωμένης αντοχής της.






ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις