Τι παίζει πρώτο θέμα στα αμερικανικά ΜΜΕ

Τι παίζει πρώτο θέμα στα αμερικανικά ΜΜΕ - Κάτι ετοιμάζουν


 Η FEMA (Federal Emergency Management Agency, Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Εκτάκτων Αναγκών) είναι ένας οργανισμός που έχει την εξουσία να αναλάβει την διακυβέρνηση των Η.Π.Α., παραβλέποντας τις εξουσίες του Προέδρου και το Σύνταγμα, σε
περίπτωση ειδικών καταστάσεων.
Τέτοιου είδους ειδικές καταστάσεις αποτελούν ξαφνικά γεγονότα, ενορχηστρωμένα από την παγκόσμια εξουσία, προκειμένου να υπάρξει αφορμή παρέμβασης του κράτους εναντίον των πολιτών.
Η «FEMA» έχει ήδη προειδοποιήσει πως υπάρχει πιθανότητα να υπάρξει μαζική κοινωνικοπολιτική αναταραχή στις ΗΠΑ.



Ένα μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα πχ στις ΗΠΑ, θα μπορούσε να επιφέρει κατάλυση του Συντάγματος και αλλαγή καθεστώτος. Όσοι πολίτες αντιδράσουν μετά το πρώτο σοκ σε αυτή την «αλλαγή», θα συλλαμβάνονται kai θα υπόκεινται σε ποινές μακράς διαρκείας στα στρατόπεδα συγκέντρωσης.
Στο πασίγνωστο τηλεοπτικό κανάλι Fox News, η ραδιοφωνική δημοσιογράφος Kate Dalley συζήτησε με τον δημοσιογράφο για τα στρατόπεδα της FEMA που θα λειτουργούν σαν φυλακές, «φιλοξενώντας» αντιφρονούντες.



Οι Η.Π.Α. είναι ότι μπορούν να κηρυχτούν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης αλλά και πτώχευσης ανά πάσα στιγμή, όπως άλλωστε και όλα τα υπερχρεωμένα κράτη του λεγόμενου δυτικού κόσμου.
Αυτό ενδεχόμενα προκαλέσει «τσουνάμι» στην παγκόσμια οικονομία.
Με αφορμή όλα αυτά η περιβόητη Νέα Τάξη πιθανότατα επιδιώξει την επιβολή παγκόσμιας δικτατορίας, ειδικά, σε περίπτωση που η καταβεβλημένη σωματικά, Χίλαρι Κλίντον, χάσει την εκλογική μάχη από τον εκλεκτό της δεξιόστροφης Παλαιάς Τάξης, Ντόναλντ Τραμπ.





ΠΗΓΗ










































Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις