Κίνα: Δείτε τι παθαίνουν οι μαθητές όταν αργούν να πάνε σχολείο

 


Ένα βίαιο περιστατικό σε σχολείο της Κίνας κατέγραψε η κάμερα των μαθητών, καθότι φαίνεται πως ο ζήλος ενός καθηγητή για το ωράριο των μαθημάτων ήταν εξαιρετικά μεγάλος.
Το περιστατικό συνέβη στη σχολή ναυτικής
εκπαίδευσης Rizhao, σε ανατολική επαρχεία της Κίνας.  Στο βίντεο φαίνεται ο καθηγητής να χτυπά τους μαθητές του, οι οποίοι αδιαμαρτύρητα δέχθηκαν τον ξυλοδαρμό τους από τον εξοργισμένο καθηγητή επειδή άργησαν για το μάθημα της στρατιωτικής εκπαίδευσης, το οποίο είναι υποχρεωτικό για τους μαθητές λυκείου όσο και τους πρωτοετής φοιτητές των κολλεγίων της χώρας.
Όπως φαίνεται ο καθηγητής τους βρίζει και τα χαστούκια πέφτουν βροχή. Μάλιστα, όταν ένας από τους μαθητές του λέει «αρκετά», ο καθηγητής συνεχίζει απτόητος να χτυπάει στους μαθητές.
 Από τη στιγμή που το βίντεο ανέβηκε στο ίντερνετ έχει γίνει viral, με την διεύθυνση του σχολείου να αναγκάζεται να εκδώσει ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία ο καθηγητή πράγματι χτύπησε τους μαθητές γιατί άργησαν στο μάθημα, λέγοντας πως ο  καθηγητής « έχασε την ψυχραιμία του και απέτυχε να τους διδάξει και να τους συνετίσει με υπομονή και ως εκ τούτου απολύθηκε».


ΠΗΓΗ








































Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις