Xαμός στις ΗΠΑ από φήμες (με ντοκουμέντα...) ότι η εμφανιζόμενη ως «Χίλαρι Κλίντον» είναι η σωσίας της!

 


Το πρόβλημα υγείας της Χίλαρι Κλίντον στην εκδήλωση για την 11η Σεπτεμβρίου, όταν κατέρρευσε μπροστά στον κόσμο και υποβασταζόμενη την πέταξαν μέσα σε ένα μαύρο βαν για να φύγει και ενώ μένουν λιγότερο από 60 ημέρες πριν τις αμερικανικές
εκλογές έχει δώσει ώθηση στην υπόθεση ότι η πρώην Αμερικανίδα ΥΠΕΞ χρησιμοποιεί σωσία για να δείχνει υγιής.
Conspiracy theorists think Hillary Clinton has been replaced with a body double
Γιατροί, σωματοφύλακες και μυστικές υπηρεσίες την μετέφεραν στο διαμέρισμα της κόρης της Τσέλσι, που βρίσκεται δίπλα στο Ground Zero.
Λίγο αργότερα, μια άλλη Χίλαρι Κλίντον, εντελώς ανανεωμένη βγήκε από το διαμέρισμα και γελώντας χαιρέτισε τους περαστικούς που είχαν συγκεντρωθεί. Είναι δυνατόν να υπάρχουν τέτοιες μεταπτώσεις; Αυτό αναρωτιούνται και χιλιάδες ψηφοφόροι.
Η υποψήφια πάσχει απο μπνευμονία και όπως φαίνεται υπάρχουν και άλλα πράγματα στο ιατρικό ιστορικό της
Eίναι πιθανόν η Χίλαρι Κλίντον υποφέρει από κάτι πολύ σοβαρότερο και ότι κατά συνέπεια έχει αντικασταθεί από μια σωσία της;
Το #HillarysBodyDouble έγινε πρώτο trend στο Twitter και υποστηρίζει ότι άλλη Χίλαρι μπήκε στο διαμέρισμα της Τσέλσι και άλλη Χίλαρι βγήκε: η σωσίας της.
-«Κατέρρευσε λίγες ώρες νωρίτερα και ΚΑΝΕΙΣ δεν βρίσκεται δίπλα της σε περίπτωση που της ξανασυμβεί κάτι; Απίστευτο», έγραψε κάποιος για την Χίλαρι που βγαίνει χαμογελαστή μετά το επεισόδιο.
Η αλήθεια είναι ότι όπως ήδη αναφέρει το CNN δεν υπάρχει επαρκής κάλυψη των προεκλογικών της κινήσεων από ομάδα δημοσιογράφων οπότε στα χρονικά κενά τα πάντα μπορούν να γίνονται.
Κάποιοι λένε ότι η σωσίας προδόθηκε γιατί είναι πολύ πιο αδύνατη από την Χίλαρι. «Μήπως η Τσέλσι έχει λιποδιαλυτή στο διαμέρισμά της;», έγραψαν.
Αλλοι έψαξαν και βρήκαν ότι η αληθινή Χίλαρι (πριν το επεισόδιο) και η σωσίας (μετά από αυτό) δεν φοράνε τα ίδια σκουλαρίκια:
Αλλο σχόλιο: «Δεν έχω πειστεί ακόμη για το #HillarysBodyDouble, αλλά #IsHillaryAlive ? (Η Χίλαρι είναι ζωντανή;»






Αριστερά η Χ.Κλίντον κατά τη διάρκεια της τελετής στο «σημείο μηδέν» των δίδυμων Πύργων και δεξιά μετά την αποχώρησή της από την οικία της κόρης της μετά το λιποθυμικό επεισόδιο εξαιτίας υπερθέμανσης





ΠΗΓΗ









































Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις