Τρομακτικά δάση στον κόσμο!

perierga.gr - Τρομακτικά δάση στον κόσμο!


Δάση με φήμη άσχημη που τα ακολουθούν θρύλοι και τρομακτικές ιστορίες και οι κάτοικοι τα αποφεύγουν… Στοιχειωμένα κατά πως λέγεται και φοβιστικά κάνουν τον κόσμο να τρέμει και μόνο στην ιδέα να
βρεθεί ανάμεσα στα δέντρα…

Aokigahara, Ιαπωνία
 
perierga.gr - Τρομακτικά δάση στον κόσμο!

Η Θάλασσα των δέντρων. Το δάσος αυτοκτονίας. Το Στοιχειωμένο Δάσος του Θανάτου. Με αυτές τις φράσεις μιλάνε οι Ιάπωνες όταν αναφέρονται στο εν λόγω δάσος, στη βορειοδυτική πλευρά του όρους Φούτζι. Χωρίς ζώα να ζουν εκεί και με μια απόκοσμη ομορφιά να το τυλίγει, είναι ένα από τα μέρη με τις περισσότερες αυτοκτονίες.

Dering Wood, Αγγλία
 
perierga.gr - Τρομακτικά δάση στον κόσμο!

Το ακολουθούν δυσοίωνες τοπικές λαϊκές παραδόσεις και ιστορίες αποκρυφισμού. Βρίσκεται κοντά στην πόλη Pluckley, στο Κεντ, που φημίζεται για πολλά παραφυσικά φαινόμενα που έχουν συμβεί εδώ, λαμβάνοντας τη φήμη της στοιχειωμένης πόλης της Αγγλίας. Από φαντάσματα και κραυγές τρόμου, οι κάτοικοι δηλώνουν ότι εδώ κάτι τρομακτικό συμβαίνει, ενώ το δάσος ουδείς το πλησιάζει.

Epping, Αγγλία
 
perierga.gr - Τρομακτικά δάση στον κόσμο!

Είναι μια έκταση 6.000 στρεμμάτων βορειοανατολικά του Λονδίνου, που διαθέτει λίμνες με ψάρια, λιβάδια για αγελάδες και πολλά εδώδιμα μανιτάρια. Αποτελεί επίσης δημοφιλές σημείο για πεζοπόρους, ποδηλάτες και παρατηρητές πουλιών αλλά και… κυνηγούς φαντασμάτων. Το Epping Forest έχει συνδεθεί με δολοφονίες και εγκλήματα, σατανικές θυσίες και παραφυσικές δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένων των φαντασμάτων που πολλοί εικάζουν πως έχουν δει εδώ.

Freetown-Fall River State, Μασαχουσέτη
 
perierga.gr - Τρομακτικά δάση στον κόσμο!

Απόκοσμοι βάλτοι, ψύθιροι, φωνές ακόμα και εξωγήινοι! Κανείς δεν το πλησιάζει και πολλές τρομακτικές ιστορίες συνοδεύουν την ιστορία του, με ανθρώπους να έχουν χάσει εδώ τη ζωή τους. Επιπλέον το ακολουθεί μια κατάρα για σατανικές λατρείες και στοιχειωμένα βράχια.

Hoia-Baciu, Ρουμανία
 
perierga.gr - Τρομακτικά δάση στον κόσμο!

Στην Τρανσυλβανία όλα μπορούν να συμβούν… Μια περιοχή που την ακολουθεί μια… στοιχειωμένη ιστορία γεμάτη τρομακτικά κάστρα και βρικόλακες δεν θα μπορούσε παρά να έχει το δικό της… στοιχειωμένο δάσος. Βρίσκεται δυτικά της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης της Ρουμανίας, Κλουζ-Ναπόκα, και συχνά αναφέρεται ως το “Τρίγωνο των Βερμούδων της Ρουμανίας”! Μυστηριώδη φώτα, εξωπραγματικές φωνές, ανεξήγητες εμφανίσεις, παιδιά που εξαφανίζονται, θεάσεις UFO, μαγνητικές ανωμαλίες, απόκοσμες ομίχλες, δυσλειτουργία των ηλεκτρονικών συσκευών είναι μερικά μόνο που λέγονται ότι συμβαίνουν εδώ…

Pine Barrens, Νιου Τζέρσι
 
perierga.gr - Τρομακτικά δάση στον κόσμο!

Είναι μια τεράστια και σε μεγάλο βαθμό ανέπαφη παράκτια πεδιάδα που είναι το σπίτι σε μια μεγάλη ποικιλία λουλουδιών και ζώων αλλά και… τρομακτικών φαινομένων. Ακέφαλοι πειρατές, φαντάσματα, μαύρα σκυλιά και το περίφημο “Blue Hole”, ένα κρύο σώμα νερού που, σύμφωνα με την τοπική παράδοση, μπορεί να στείλει τους ανυποψίαστους κολυμβητές σε έναν υγρό τάφο.








ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις