“Δεύτερο δέρμα” θα μας κάνει νεότερους!!!!!!!!!

perierga.gr - “Δεύτερο δέρμα” θα μας κάνει νεότερους!


Καθώς μεγαλώνουμε το δέρμα χάνει την ελαστικότητα και την υγρασία του. Είναι μια φυσική διαδικασία που συμβαίνει σε όλους, αλλά πριν από δέκα χρόνια μια ομάδα ερευνητών αποφάσισε να δει αν θα μπορούσε
να το αλλάξει. Σκέφτηκαν να δημιουργήσουν ένα φιλμ που θα μπορούσε να αναζωογονήσει το δέρμα, καθιστώντας το πιο φρέσκο.
perierga.gr - “Δεύτερο δέρμα” θα μας κάνει νεότερους!
Πρόσφατα, λοιπόν, ανακοίνωσαν τα επιτυχή πειράματα αυτού του “δεύτερου δέρματος” που θα προσφέρει νεανική εμφάνιση. Με επικεφαλής τον γιατρό Robert Langer του MIT, η ομάδα κατασκεύασε ένα υλικό από “ένα πολυμερές με βάση τη σιλικόνη” που μπορεί να τοποθετηθεί στο δέρμα, διατηρώντας την υγρασία και εξομαλύνοντας τις ρυτίδες. Θα μπορεί να τοποθετηθεί σε διάφορες περιοχές του σώματος, όπως στις σακούλες κάτω από τα μάτια, στα πόδια και στους βραχίονες. Αυτή η αόρατη επίστρωση θα διαρκεί περίπου 24 ώρες, και θα παραμένει σταθερή στο νερό και στον ιδρώτα. Μάλιστα, έχει καλύτερη επίδοση από τις κρέμες που κυκλοφορούν στο εμπόριο και υπόσχονται αντιγήρανση, αφού το αποτέλεσμα είναι άμεσο.
perierga.gr - “Δεύτερο δέρμα” θα μας κάνει νεότερους!







ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις