Κανένα σπίτι στα χέρια ιδιοκτήτη.......!!!!!!!!!!!!!

Κανένα σπίτι στα χέρια ιδιοκτήτη: Άλλη μία πικρή δικαίωση του Λιακόπουλου


Γραφικότητες και κινδυνολογίες ονόμαζαν οι περισσότεροι πριν χρόνια τα λεγόμενα περί ενός κράτους δυνάστη το οποίο θα καταργήσει ακόμη και την ιδέα της ιδιοκτησίας, παίρνοντας από τους πάντες
τα πάντα.
Αυτό το ζούμε πλέον στις μέρες μας και σε πολύ έντονο μάλιστα βαθμό, όταν μέχρι πριν από λίγο καιρό δεν μπορούσαμε να διανοηθούμε την ιδέα να κατάσχονται μαζικά οι κατοικίες χιλιάδων Ελλήνων. Ωστόσο για άλλη μία φορά ο Λιακόπουλος δικαιώνεται και μάλιστα με αποδείξεις.
Η "πρώτη φορά αριστερά" με το...κοινωνικό της πρόσωπο, είναι η πρώτη κυβέρνηση στην Ελλάδα που στην πράξη εφαρμόζει ένα από τα πιο σκληρά και μεθοδευμένα μέτρα της Ατζέντας 21, την άμεση κατάσχεση όλων των περιουσιακών στοιχείων και την ραγδαία εξίσωση των κοινωνικών στρωμάτων.
Στοιχεία έχουν δείξει ότι από το ξέσπασμα της κρίσης το 2009 έως και το 2015, οι κατασχέσεις , παρά την αύξηση των οφειλών προς τράπεζες και Δημόσιο, είχαν παρουσιάσει αισθητή κάμψη. Παρόλα αυτά η χρονιά 2016 ήταν ορόσημο για την ανάκαμψη των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας σε όλη την Ελλάδα.
Σε συνεργασία με τις τράπεζες, δημόσιοι και ιδιωτικοί πλειστηριασμοί προβαίνουν σε μία άνευ προηγουμένου αφαίμαξη των Ελλήνων, που ζουν πλέον στο "πετσί" τους την εφαρμογή της ανθρωποκτόνους ατζέντας 21.






ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις