Για ποιο μεγάλο γεγονός προετοιμάζουν οι "Μεγάλες Δυνάμεις" τους λαούς;

Για ποιο μεγάλο γεγονός προετοιμάζουν οι "Μεγάλες Δυνάμεις" τους λαούς;


Προβληματισμό έχουν προκαλέσει οι διάφορες προετοιμασίες των "Μεγάλων Δυνάμεων" του κόσμου για κάτι μεγάλο που πρόκειται να συμβεί σύντομα και θα αλλάξει άρδην τη ζωή των ανθρώπων πάνω
στον πλανήτη.
Η αρχή είχε γίνει από την...φιλήσυχη και ασφαλή Γερμανία, όπου τον περασμένο Αύγουστο η κυβέρνηση της χώρας είχε εκδώσει ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία προέτρεπε στους πολίτες να μαζεύουν τρόφιμα και προμήθειες μεγάλης διάρκειας. Κάτι τέτοιο στη συγκεκριμένη χώρα έχει να γίνει από την εποχή του Ψυχρού Πολέμου.
Επίσης στη Ρωσία προ ολίγων ημερών, όπως σας είχαμε ενημερώσει, οι αρχές είχαν ενημερώσει τους πολίτες των μεγάλων αστικών κέντρων για την ακριβή τοποθεσία πυρηνικών καταφυγίων, με περισσότερους από 40 εκατομμύρια πολίτες να συμμετέχουν. Παράλληλα την ίδια περίοδο λάμβανε χώρα μία από τις μεγαλύτερες ασκήσεις πυρηνικής ετοιμότητας του ρωσικού στρατού, συγκεντρώνοντας τους φακούς ακόμη και των δυτικών ΜΜΕ.
Τελευταίες έρχονται οι ΗΠΑ, οι οποίες βρίσκονται ένα βήμα πριν τη γενική αποσταθεροποίηση. Ο ίδιος ο πρόεδρος Ομπάμα είχε προειδοποιήσει τον περασμένο Ιούνιο για μία ενδεχόμενη μεγάλη (φυσική;) καταστροφή. Ωστόσο το πράγμα δεν σταμάτησε εκεί, αλλά πριν λίγες μέρες ένα περίεργο διάταγμα βγήκε στο φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με το οποίο ο πρόεδρος των ΗΠΑ εφιστά την προσοχή στους Αμερικανούς για διάφορα "επικίνδυνα διαστημικά φαινόμενα" που ενδεχομένως το επόμενο διάστημα να χτυπήσουν τη γη.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Νέα Τάξη διασπείρει τον τρόμο ανάμεσα στα πλήθη, προειδοποιώντας τα για κάτι που είναι αναπόφευκτο. 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις