Προετοιμάζουν το έδαφος για τους δήθεν "εξωγήινους"

Προετοιμάζουν το έδαφος για τους δήθεν "εξωγήινους"


Φουλ τις μηχανές έχει βάλει η Νέα Τάξη σε ότι αφορά την προώθηση και ενδεχόμενη εφαρμογή του 4ου σεναρίου, που προβλέπει επίσκεψη από τους "δήθεν εξωγήινους", φυσικά για το...καλό της ανθρωπότητας.
Άλλη μία μελέτη από
το πανεπιστήμιο του Κεμπέκ έρχεται να αναζωπυρώσει τις φήμες για "εξωγήινα σήματα" που στέλνονται με τελικό αποδέκτη την ανθρωπότητα.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Huffington Post, μία έρευνα με τίτλο «Discovery of peculiar periodic modulations in a small fraction of solar type stars», των Ερμάνο Μπόρα και Ερίκ Τροτιέ, καταμαρτυρεί πως στην πράξη ο πλανήτης μας γίνεται αποδέκτης μηνυμάτων προηγμένων εξωγήινων πολιτισμών, μέσω μεταβολών στα φασματικά χαρακτηριστικά στο φως άστρων παρόμοιων με τον ήλιο μας.
Μάλιστα οι παραπάνω οι ερευνητές αν και συγκρατημένα αισιόδοξοι, πιστεύουν ακράδαντα πως τα σήματα αυτά δεν μπορεί να είναι όλα προϊόντα χημικών ενώσεων αλλά οπωσδήποτε σήματα εξωγήινης ζωής. Για να στηρίξουν τη θεωρία τους, επικαλούνται σχετική πρόσφατη μελέτη του Ερμάνο Μπόρα που επιβεβαιώνει το γεγονός.
Όλη η "έγκριτη επιστημονική κοινότητα" προετοιμάζει τον κόσμο για την επίσκεψη των "εξωγήινων", με ρυθμούς ανησυχητικά γρήγορους.






ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις