ΤΡΙΠΟΝΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΡΙΠΟΝΤΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΙΒ ΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ!

stiv 


MEΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ από τον εθνικιστή προπονητή Στιβ Γιατζόγλου! Ξεσκέπασε τα παπαγαλάκια τους δημοσιοκάφρους!
Ο έμπειρος προπονητής δήλωσε εθνικιστής και υπέρμαχος της πολιτικής του Λαικού Συνδέσμου, χαρακτήρισε «κακιά στιγμή» τη δολοφονία
του Παύλου Φύσσα, «ακραία οργάνωση» την υπάρχουσα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τόνισε πως η δημιουργία τζαμιού θα καταστήσει την Ελλάδα «λέσχη τρομοκρατίας»!
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Στιβ Γιατζόγλου στην εκπομπή του SPORT FM:
Για την παρουσία του στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής: «Δεν μπορεί να είμαι εγώ ρατσιστής. Είμαι πιο μαύρος και από τον Ομπάμα που μεγάλωσε στη Χαβάη. Οι κατηγορίες περί εγκληματικής οργάνωσης, μέσα από το κύκλο που βρισκόμαστε είναι στάχτη στα μάτια των ανθρώπων. Ποιος είναι φασίστας και ποιος όχι; Πέταξαν χημικά σε ανθρώπους που μπορούσαν να είναι πατέρας τους. Αυτό δεν είναι φασισμός; Πήγα να ακούσω, τι έκανα;»
Για τις κατηγορίες που βαραίνουν την Χρυσή Αυγή: «Το τι ακούω δεν με ενδιαφέρει. Με ενδιαφέρει το τι βλέπω. Αυτό που έχουμε βιώσει εδώ στην Ελλάδα είναι από τους πολιτικούς είναι να λένε κάτι και την άλλη μέρα να κάνουν κάτι το διαφορετικό. Πόσες αλήθειες έχετε ακούσει από τους πολιτικούς;»
Για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα: «Ήταν κακιά στιγμή ο Φύσσας. Δεν υπάρχουν άλλοι Φύσσες; Μην προσπαθείτε να κάνετε ντρίμπλες σε εμένα. Δεν τους βγάζω λάδι. Έχουν κάνει τρομαχτικά λάθη. Έδωσαν λάθος εντύπωση για τον ρατσισμό και μία δήλωση για τον Αντετοκούνμπο ήταν λάθη. Δεν έχουν υπογράψει, όμως, 40 μνημόνια. Η χώρα δεν έχει φτάσει σε αυτήν την κατάσταση εξαιτίας αυτών».
Για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα και την πιθανή εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ: «δεν έχω κάτι να φοβηθώ. Είναι νορμάλ. Φοβάμαι την κατάσταση που υπάρχει αυτή την στιγμή. Η χώρα αυτή την στιγμή κινδυνεύει. Δεν έχει περάσει χειρότερα η χώρα. Τι είναι ο Τραμπ; Επειδή θέλει να βγάλει 1.000.000 λαθρομετανάστες είναι κακό; Αυτό είναι το πρόβλημα; Ο Τραμπ μπορεί να μιλήσει. Θέλει να γυρίσει ο κόσμος στη δουλειά…»
Για την είσοδο μεταναστών στη χώρα: «Πιστεύω πως πρέπει να υπάρχουν νόμοι. Δεν μπορεί να είναι ξέφραγο αμπέλι.Η Αγγλία έφυγε από την Ε.Ε. γιατί χάνει την χώρα της».
Για το αν η Χρυσή Αυγή είναι ακραία οργάνωση και τα προσφυγόπουλα: «Δεν ξέρω. Πιστεύω πως πρέπει να γίνει συσπείρωση μέσω του Έλληνα. Η υπάρχουσα κυβέρνηση δεν είναι ακραία οργάνωση; Δεν περνάει όποιον νόμο θέλει; Συγγνώμη είσαι λάθος. Μην κρίνετε ποια είναι ακραία οργάνωση. Αυτοί που δεν έχουν χρήματα να στείλουν τα παιδιά τους στα ιδιωτικά σχολεία, γιατί είναι υποχρεωμένοι να έχουν τα παιδιά τους μαζί με των προσφύγων; Έχουν ελεγχθεί αυτά τα παιδιά;».







ΠΗΓΗ















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις