Ούτε «θηλυκή γάτα» δεν ξέφευγε από το ζεύγος - Νέο βίντεο με τον Μ.Κλίντον να «θωπεύει» αεροσυνοδό!

 


H αγγλιστί έκφραση του "Κοίτα ποιος μιλάει" ή "Είπε ο γάϊδαρος τον πετεινό κεφάλα" είναι το "Who talks?" και ταιριάζει "γάντι" στην περίπτωση των Κλίντον που έχουν "ξασκίσει" το γυναίκείο φύλο όχι
με λόγια, αλλά με πράξεις.
Θα έπρεπε να σκεφτούν πολύ στο επιτελείο της Χίλαρι Κλίντον όταν «ξέθαψαν» την προ δεκαετίας συνομιλία του Ν.Τραμπ στην οποία έλεγε κάποια πράγματα που λίγο πολύ ακούγονται μεταξύ ανδρών όταν απουσιάζουν οι γυναίκες.
Μετά τις αποκαλύψεις για τις λεσβιακές τάσεις της Χίλαρι Κλίντον και τα συνήθη όργια του Μπιλ Κλίντον τώρα βγήκε στην δημοσιότητα κι ένα βίντεο με τον σύζυγο της Χίλαρι να "θωπεύει" αεροσυνοδό που καθόταν δίπλα του:



Ο Μπιλ Κλίντον δεν είχε σχέσεις μόνον με τη Μόνικα Λεβίνσκι αλλά με χιλιάδες γυναίκες όσο ήταν πρόεδρος των ΗΠΑ, όπως αποκάλυψε η Λίντα Τριπ, η πρώην εργαζόμενη του Λευκού Οίκου που είχε δώσει και τα τεκμήρια για την σχέση του πρώην προέδρου με τη Λεβίνσκι τότε που γινόταν έρευνα για το θέμα του περίφημου λεκέ στο μπλε φουστάνι.
Όπως αποκάλυψε η Τριπ μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή "Aaron Klein Investigative Radio", ο Κλίντον όσο ήταν πρόεδρος είχε "χιλιάδες Λεβίνσκι".
Η Τριπ οποία όταν εργαζόταν στη δυτική πτέρυγα του Λευκού Οίκου , είχε μαγνητοφωνήσει τις αποκαλύψεις της Μόνικα Λεβίνσκι για την "ανάρμοστη σχέση" της με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ. Η Τριπ, συνάδελφος της Λεβίνσκι, ήταν αυτή που έδωσε τις κασέτες στον ανεξάρτητο ερευνητή Κένεθ Σταρ.
Μάλιστα είπε πως η Χίλαρι Κλίντον όχι απλά γνώριζε τις σχέσεις αυτές αλλά ήταν εκείνη αυτή που διέρρεε στον Τύπο στοιχεία για τις ερωμένες του Κλίντον για να τις εξευτελίσει δημοσίως. "Η Χίλαρι όχι μόνο ήξερε για τα σεξουαλικά κατορθώματα του συζύγου της αλλά είχε αναλάβει προσωπικά να διαδώσει τις πληροφορίες για τις ερωτικές περιπέτειες του με στόχο να καταστρέψει τις γυναίκες με τις οποίες φλέρταρε ο Κλίντον. Το γεγονός ότι παρουσιάζει τον εαυτό της ως υπέρμαχο των δικαιωμάτων των γυναικών σε όλο τον κόσμο αλλά και το γεγονός ότι έχει καταστρέψει όλα αυτά τα χρόνια τόσες γυναίκες για να διασφαλίσει την πολιτική της βιωσιμότητα, συνεχίζει να είναι αποκρουστικό για μένα", αποκάλυψε η 49χρονη Τριπ.
Η Λίντα Τριπ ήταν αυτή που είχε πείσει την Λεβίνσκι να μην πετάξει τα δώρα του Κλίντον ούτε καν να πάει στο καθαριστήριο το περίφημο μπλε φόρεμα με τον λεκέ.
Πρόσθεσε δε πως η ζωή της φίλης της, Λεβίνσκι, αλλά και η δική της κινδύνευσε και πως έδωσε το θέμα στη δημοσιότητα για να προστατεύσει και τις δυο. "Λέω σήμερα και θα συνεχίσω να λέω ότι πιστεύω ότι η Μόνικα Λεβίνσκι είναι ζωντανή χάριν στις επιλογές και τις ενέργειες που έκανα... Μπορεί να ακουστεί πολύ μελοδραματικό (...) όπως το βλέπω εγώ, πιστεύω ότι τότε κινδυνεύαμε κι εγώ και αυτή γιατί τίποτα δεν σταματά αυτούς τους ανθρώπους από το να πραγματοποιήσουν τους πολιτικούς τους στόχους. Αν δεν είχε δημοσιοποιηθεί τότε... Μπορεί να μας συνέβαινε ένα ατύχημα" είπε η Τριπ. 
Ας δούμε τώρα κάποια πράγματα και για την Χίλαρι Κλίντον. Πρώτα απ'όλα υπάρχει άνδρας της προσωπικής φρουράς της ο οποίος έγραψε μέχρι αι βιβλίο με το οποίο την χαρακτηρίζει επιεικώς... τρελή.



Μέσα στον προεκλογικό πυρετό στις ΗΠΑ έρχονται να προστεθούν και οι αποκαλύψεις μιας από τις πρώην ερωμένες του Μπιλ Κλίντον για την γυναίκα του Χίλαρι καθώς ισχυρίζεται ότι ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ της είχε εκμυστηρευτεί ότι η σύζυγός του είναι αμφισεξουαλική (bisexual) δηλαδή έχει ερωτικές τάσεις εκτός από τους άνδρες και με τις γυναίκες... 
 
Ανάλογα δημοσιεύματα δεν είναι καινούρια. Εδώ και πολλά χρόνια φημολογείται η ύπαρξη ισχυρών ομοφυλοφιλικών τάσεων της υποψήφιας προέδρου των ΗΠΑ . Μάλιστα στις αρχές της δεκαετίας του 2000 λέγεται ότι συγκεκριμένα βίντεο με ερωτικές περιπτύξεις της με μία κοπέλα κι έναν άνδρα κυκλοφορούσαν στην Ουάσιγκτον, αλλά εν συνεχεία αποσύρθηκαν όλα.
 
 
Ακόμα και το περιοδικό Politico (διαβάστε σχετικά εδώ) και άλλα ΜΜΕ (διαβάστε σχετικά εδώ) άφηναν υποννοούμενα για την αμφισεξουαλικότητα της Χ,Κλίντον!
 
 
Η πρώην ερωμένη του Μπιλ Κλίντον όταν αποκάλυπτε την μακροχρόνια σχέση της με τον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ
 
 
Γυμνή φωτογράφηση για το περιοδικό Penthouse είχε κάνει το 1992 η Jennifer Flowers
 
Λίγες ώρες πριν την διεξαγωγή της δεύτερης προεδρικής τηλεμαχίας ο Ντόναλντ Τραμπ έχει ήδη απειλήσει τη Χίλαρι ότι αυτή τη φορά θα είναι πολύ πιο σκληρός μαζί της απ΄ότι στο πρώτο ντιμπέιτ.
 
Στο μεταξύ, η εφημερίδα «Daily Mail» αποκαλύπτει ότι μία από τις πρώην ερωμένες του Μπιλ Κλίντον, η Τζένιφερ Φλόουερς, υποστηρίζει ότι ο Μπιλ της είχε εκμυστηρευτεί ότι η Χίλαρι είναι bisexueal κι ότι δεν είχε κανένα πρόβλημα με αυτό. 
 
 H 12χρονη σχέση της με τον Μπιλ Κλίντον έληξε το 1992 κατά την διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας. Η ίδια λυπήθηκε που τον απέρριψε όταν την ικέτευε να την δει και της έλεγε ότι ήταν η αγάπη της ζωής του. 
 
Η Φλόουερς απέκτησε πρόσφατα το... ρόλο της Κάρι Μπράντσο τη πρωταγωνίστριας του «Sex and the City» στην καθημερινή της ζωή. Ξεκίνησε να γράφει σε μία στήλη για σεξ.
 
Θεωρείται μία από τις πιο προβεβλημένες ερωμένες του Μπιλ Κλίντον στις ΗΠΑ. Τώρα, δύο δεκαετίες μετά το χωρισμό τους, η Φλάουερς από το Λιτλ Ροκ θέλει να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον Μπιλ για να να συζητήσουν.
 
«Οι δυο τους δεν θα ήταν μαζί αν δεν είχαν αποκτήσει την Τσέλσι», λέει η Jennifer Flowers
 
Η ίδια αποκαλύπτει επίσης πως, αν δεν είχε γεννηθεί η κόρη του ζεύγους Κλίντον, Τσέλσι, το ζευγάρι θα ήταν ακόμη μαζί. «Ήταν ο έρωτας της ζωής μου και ήμουν κι εγώ ο έρωτας της ζωής του», δηλώνει στην βρετανική εφημερίδα. 
 
Η Τζένιφερ Φλάουερς, πρώην χορεύτρια νυχτερινού κέντρου με την οποία ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ είχε ανάρμοστη σχέση, εξελίσσεται σε εφιάλτης για την πρώην επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας. Την ώρα που η Χίλαρι δέχεται από τους συμβούλους της οδηγίες για την στάση που θα πρέπει να έχει στη δεύτερη τηλεμαχία, η Φλάουερς, η γυναίκα με την οποία ο Μπιλ Κλίντον είχε παραδεχθεί ότι είχαν ερωτική σχέση το 1997, αν και η ίδια υποστήριξε ότι τα είχαν για 12 χρόνια, εκτοξεύει πυρά κατά της Χίλαρι. 
 
«Η υποψηφιότητα της Χίλαρι Κλίντον για το προεδρικό χρίσμα θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί ως αστείο», δήλωσε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή της στην δημοφιλή ραδιοφωνική εκπομπή «Aaron Klein Ιnvestigative Radio». Αλλά η Φλόουερς δεν σταμάτησε εκεί. Κατηγόρησε επίσης τη Χίλαρι ότι αυτή ενθαρρύνει τον Μπιλ να κάνει ότι κάνει με τις γυναίκες. Είναι αστείο αυτό που λέει, ότι θα προωθήσει τα γυναικεία θέματα», επεσήμανε η Φλόουερς






ΠΗΓΗ






































Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις