Συνομιλία του Τ.Κέρι υπέκλεψε η FSB – Eτοίμαζαν «false flag» επιχείρηση οι ΗΠΑ στη Συρία

ΕΚΤΑΚΤΟ: Συνομιλία του Τ.Κέρι υπέκλεψε η FSB – Eτοίμαζαν «false flag» επιχείρηση οι ΗΠΑ στη Συρία – Σε ετοιμότητα μάχης οι S-400 και S-300V4 (εικόνες, βίντεο)


Συνομιλία του Υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, Τ.Κέρι, είχε υποκλέψει η FSB  και γι αυτό υπήρξε άμεση ρωσική πολεμική κινητοποίηση στην Συρία με αποστολή S-300V4. Οι ΗΠΑ ήταν και είναι αποφασισμένες να βομβαρδίσουν… Σύμφωνα με πληροφορίες
και φωτογραφίες, οι ΗΠΑ μετέφεραν μοίρα «Aggressor» της οποίας σκοπός είναι η εκπαίδευση των αμερικανικών πληρωμάτων σε κλειστή αερομαχία με «ρωσικά» μαχητικά ώστε να συνηθίσουν το χρώμα… για να εκτελέσουν επιχείρηση βομβαρδισμού «false flag».
Οι πρώτες τρεις εικόνες είναι από Αμερικανικά F/A-18 και ένα ρωσικό μαχητικό Su-34. Τα ακροπτερύγια είναι ανεβασμένα για αποθήκευση επειδή είναι αεροσκάφη αεροπλανοφόρων. Η επιφάνεια της καλύπτρας ήταν καλυμμένη ώστε να προσομοιάζει την πάνω πλευρά της ράχης του Su-34 ενώ η κάτω πλευρά της επιφάνεια του F-18 είναι επίσης βαμμένη στα «ρωσικά χρώματα» του Su-34.
Σύμφωνα με πληροφορίες αυτή η μοίρα βρίσκεται στα αμερικανικά αεροπλανοφόρα και θα εκτελούσε επιδρομές στην Συρία ώστε να κατηγορηθεί η Ρωσία.
Στην Ρωσία υπάρχει πληροφόρηση ότι οι επιθέσεις στο κομβόι, σε νοσοκομείο και στη Ghouta ήταν αμερικανικές επιχειρήσεις ώστε να αποδοθεί η ευθύνη και να κατηγορηθεί η Ρωσία για εγκλήματα πολέμου όπως είχαμε αποκαλύψει σε άλλο άρθρο μας.
1η οκτωβρίου 2016 ακούγεται ο Τ.Κέρι σε ηχητική υποκλοπή να λέει: «Έχασα το επιχείρημα της χρήσης βίας στην Συρία».
Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Τ.Κέρι φαίνεται εξαγριωμένος με την αποτυχία της αμερικανικής διπλωματίας κατά τη διάρκεια συνάντησης με ομάδα Σύρων αντικυβερνητικών.
Τα σχόλια αυτά του Τ.Κέρι έρχονται κατά τη διάρκεια συνάντησης που έλαβε χώρα στην Ολλανδική Αποστολή στα Ηνωμένη Έθνη στο περιθώριο του Συμβουλείου Ασφαλείας όταν ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ περιφερόταν από αποστολή σε αποστολή σε μια προσπάθεια να επαναφέρει την εκεχειρία που φαινόταν ότι κατέρρεε.
Oι συζητήσεις αυτές του Τ.Κέρι έχουν ηχογραφηθεί.
Στο 11:18 του ηχητικού γίνεται αναφορά στους ρωσικούς βομβαρδισμούς. Ο μεταφραστής -γυναίκα- από τα αραβικά στα αγγλικά μεταφράζει τις παρατηρήσεις ενός Σύρου που ανήκει στην οργάνωση «Λευκά Κράνη», Raed Saleh, σχετικά με τις δυσκολίες επιτήρησης της εκεχειρίας.
Μεταφραστής:
«Δεν πιστεύουμε ότι η Ρωσία μπορεί να εγγυηθεί τις πράξεις του καθεστώτος. Βλέπουμε τη Ρωσία ως συνεργάτη του καθεστώτος στον βομβαρδισμό Σύρων, πολιτών, σουπερμαρκετ, ομάδων, όπως της δικιάς μας. Έχουμε κρατήσει ιστορικό από την έναρξη της ρωσικής παρέμβασης μέχρι τον Φεβρουάριο αυτού του χρόνου όπου έχουν σκοτωθεί 17 συνάδελφοι μας από τις ρωσικές επιδρομές».
Kerry: Έχετε καθόλου βίντεο των μαχητικών από αυτές τις επιδρομές;
Kerry: Mπορούμε να πάρουμε αυτά τα βίντεο που οι πράκτορες μας ζητούν;
Mέλος της ομάδας Kerry:
«Μπορούμε να βρούμε βίντεο με τα θύματα αυτών των επιθέσεων αλλά δεν μας βοηθάει αυτό. Χρειαζόμαστε βίντεο με τα μαχητικά και τα πυρομαχικά τους. Υπάρχουν πολλά στο Ιντερνετ αλλά δεν γνωρίζουμε αν είναι αληθινά ή όχι. Επιβεβαιωμένα βίντεο από τα πραγματικά μαχητικά είναι το πιο χρήσιμο πράγμα».
Σκεφτείτε να είχε βιντεοσκοπηθεί «ρωσική επίθεση» σε καταυλισμό προσφύγων
ΕΚΤΑΚΤΟ: Συνομιλία του Τ.Κέρι υπέκλεψε η FSB – Eτοίμαζαν «false flag» επιχείρηση οι ΗΠΑ στη Συρία – Σε ετοιμότητα μάχης οι S-400 και S-300V4 (εικόνες, βίντεο) - Εικόνα0
ΕΚΤΑΚΤΟ: Συνομιλία του Τ.Κέρι υπέκλεψε η FSB – Eτοίμαζαν «false flag» επιχείρηση οι ΗΠΑ στη Συρία – Σε ετοιμότητα μάχης οι S-400 και S-300V4 (εικόνες, βίντεο) - Εικόνα1
ΕΚΤΑΚΤΟ: Συνομιλία του Τ.Κέρι υπέκλεψε η FSB – Eτοίμαζαν «false flag» επιχείρηση οι ΗΠΑ στη Συρία – Σε ετοιμότητα μάχης οι S-400 και S-300V4 (εικόνες, βίντεο) - Εικόνα2











ΠΗΓΗ














Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις