Εκκεντρικός playboy με... μπουστάκι ο νέος βασιλιάς της Ταϊλάνδης

Εκκεντρικός playboy με... μπουστάκι ο νέος βασιλιάς της Ταϊλάνδης


Μετά το θάνατο του μονάρχη της Ταϊλάνδης, Μπουμιμπόλ, ο οποίος ήταν και ο μακροβιότερος βασιλιάς του κόσμου, ο λαός αντιμετωπίζει με αβεβαιότητα το μέλλον καθώς ο διάδοχος του θρόνου, ο 64χρονος γιος του Maha Vajiralongkorn,κάθε άλλο
παρά για βασιλιάς μοιάζει.

Μερικές φωτογραφίες που τραβήχτηκαν πρόσφατα και ήρθαν στη δημοσιότητα τις τελευταίες ώρες δείχνουν τον Maha Vajiralongkorn στο αεροδρόμιο του Μονάχου με αμφίεση που κάθε άλλο παρά σε βασιλική αρμόζει. Ο ίδιος φαίνεται να φοράει ένα τζιν παντελόνι, ένα κοντό άσπρο φανελάκι και να έχει στο χέρι και την πλάτη του ένα ψεύτικο τατουάζ.



Σε αντίθεση με τον πατέρα του, ο πρίγκιπας Maha Vajiralongkorn έχει τη φήμη του playboy ενώ είναι γνωστός για την περίεργη συμπεριφορά του και την σκληρότητα που έχει δείξει απέναντι σε πολλές συζύγους του.



Αλλά τα γεγονότα που θα μπορούσαν να σπιλώσουν τη φήμη του επερχόμενου βασιλιά σταματάνε απλά στις φήμες. Το κράτος έχει πολύ αυστηρή νομοθεσία σχετικά με τα γεγονότα που έρχονται στην επιφάνεια για την βασιλική οικογένεια. Ιδιαίτερα όταν αυτά είναι προσβλητικά.

Ωστόσο, το 2007 οι δικαστές της χώρας έμειναν εκτεθειμένοι όταν ένα βίντεο ήρθε στη δημοσιότητα που έδειχνε την τρίτη σύζυγο του Vajiralongkorn, την πριγκίπισσα Srirasmi, πρώην σερβιτόρα σε μπαρ, να κυκλοφορεί  τόπλες στο πάρτι γενεθλίων της, ενώ τρώει τούρτα μαζί με τον αγαπημένο σκύλο της οικογένειας, το Foo Foo.Η Srirasmi χώρισε με τον πρίγκιπα Maha Vajiralongkorn και αποχώρησε από το Βασιλικό Παλάτι τον περασμένο Δεκέμβριο. Σε μια επίδειξη της σκληρότητας του, ο Maha
έδωσε εντολή να φυλακισθούν οι γονείς της πρώην συζύγου του με ποινή δυόμιση ετών με την κατηγορία της «βασιλικής δυσφήμισης».



Όμως και οι προηγούμενοι δύο γάμοι του δεν είχαν και το καλύτερο τέλος. Κατά τον πρώτο του γάμο, με την ξαδέρφη του, απέκτησε πέντε παιδιά αλλά... με την ερωμένη του. Αργότερα, παντρεύτηκε την ερωμένη του αλλά την παράτησε αναγκάζοντάς την μάλιστα να εγκαταλείψει ακόμα και τη χώρα.

Και ενώ λοιπόν, ο Maha Vajiralongkorn είναι ο νόμιμος κληρονόμος , κάποιοι ελπίζουν ότι η μικρότερη αδελφή του, η Πριγκίπισσα Maha Chakri Sirindhorn, θα είναι εκείνη που θα ανέβει στο θρόνο, αν και κάτι τέτοιο απαγορεύεται στη χώρα.

Την ίδια ώρα, δεκάδες χιλιάδες Ταϊλανδοί  συρρέουν στο παλάτι με μάτια πρησμένα και κόκκινα από το κλάμα, θρηνώντας για τον αγαπημένο τους βασιλιά Μπουμιμπόλ Αντουλαντέι. Πολλοί Ταϊλανδοί δεν έχουν γνωρίσει άλλον βασιλιά και θεωρούν τον Μπουμιμπόλ, που ήταν στον θρόνο επί 70 χρόνια, πατέρα τους, αλλά και την ενσάρκωση του καλού, ακόμα και θεό.











ΠΗΓΗ












Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις