Ήθελαν να τον διώξουν από τη Συρία. Τους… έδιωξε από τον Λευκό Οίκο

screen-shot-2016-11-11-at-7-21-41-am


Το photo opportunity της συνάντησης του Μπαράκ Ομπάμα με τον Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο,ταξίδεψε εκ των πραγμάτων τις μνήμες σε όσα είχαν ειπωθεί προεκλογικά στις ΗΠΑ.
Όχι μόνο ανάμεσα
στους δυο άνδρες, αλλά και στον ευρύτερο κανιβαλισμό της υποψηφιότητας του Εκλεγμένου Προέδρου των ΗΠΑ, εξαιτίας των θέσεων που είχε διατυπώσει για τον Βλαντιμίρ Πούτιν και τη Ρωσία.
Ο Τραμπ είχε μιλήσει με θαυμασμό για όσα κατάφερε ο Πούτιν όλα αυτά τα χρόνια, θέλοντας να κάνει τη σύγκριση ανάμεσα στην ισχυρή Ρωσία του Πούτιν, και την αδύναμη Αμερική του διδύμου Ομπάμα-Κλίντον.
Κάπου εκεί… χάθηκε το μέτρο από την πλευρά των Δημοκρατικών, που έφτασαν στο σημείο να περιγράψον τον Τραμπ ως “μαριονέτα” του Βλαντιμίρ Πούτιν, που ο Ρώσος Πρόεδρος επεδίωκε να εγκαταστήσει στον Λευκό Οίκο.
Στο Twitter, εκεί όπου ανταμώνει κανείς πρωτίστως και αυθεντικά τον παλμό της κοινωνίας, η ατάκα που “έγραψε” αφορούσε αυτό ακριβώς το σενάριο: Τη… μαριονέτα του Πούτιν να ενημερώνεται από τον Ομπάμα στον Λευκό Οίκο, ενόψει της μετάβασης εξουσίας.
“Ήθελαν να τον διώξουν από τη Συρία. Τους… έδιωξε από τον Λευκό Οίκο”, ήταν το σχόλιο. Και τα γέλια ακούστηκαν μέχρι την Κόκκινη Πλατεία.






ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις