Ευρώπη συζητάς την ένταξη μιας χώρας που αθωώνει παιδεραστές και βιαστές! Λέγεται Τουρκία

Ευρώπη συζητάς την ένταξη μιας χώρας που αθωώνει παιδεραστές και βιαστές! Λέγεται Τουρκία 


Την προσεχή Τρίτη η τουρκική Εθνοσυνέλευση καλείται να ψηφίσει ένα νόμο που κατέθεσε ο υπουργός δικαιοσύνης και αφορά τους βιασμούς ανηλίκων.  Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες ο νόμος θα αθωώνει τους βιαστές αν
παντρευτούν τα θύματα τους!
Σε μια χώρα που οι βιασμοί, οι κτηνοβασίες  και οι σεξουαλικές παρενοχλήσεις ανηλίκων κοριτσιών και αγοριών είναι καθημερινό φαινόμενο η πολιτεία αθωώνει τους διαστρεμμένους.
Ο υπουργός δικαιοσύνης μάλιστα ανερυθρίαστα υποστήριξε ότι δεν πρόκειται για σεξουαλικά εγκλήματα, αφού τις περισσότερες φορές γίνονται με τη συναίνεση της οικογένειας, ή της ίδιας της ανήλικης.
Η τραγωδία των ανήλικων κοριτσιών που τα  παντρεύουν με  μεγαλύτερους άνδρες , ακόμα και με ηλικιωμένους είναι ανείπωτη. Τα περισσότερα τα παντρεύουν χωρίς τη θέληση τους σε ηλικίες 11 και 12 ετών. Φυσικά οι γάμοι τελούνται από τον ιμάμη. Είναι δηλαδή θρησκευτική και δεν έχουν καμία νομική υπόσταση στην Τουρκία, αφού νόμιμοι θεωρούνται μόνο οι πολιτικοί γάμοι που τελούνται στους Δήμους. Οι γονείς, οι αδελφοί του θύματος παίρνουν χρήματα από τον υποψήφιο γαμπρό. Είναι δηλαδή μια κερδοφόρα επιχείρηση!
Έτσι καταδικάζουν μικρά κορίτσια να συζούν με παππούδες και να κάνουν παιδιά τι στιγμή που και οι ίδιες είναι ακόμα παιδιά. Οι περισσότερες δεν αντέχουν το σκάνε ή αυτοκτονούν για να γλυτώσουν το μαρτύριο. Κάποιες βέβαια υπομένουν τα πάνδεινα.
Μια 14χρονη που την πάντρεψαν με έναν 70χρονο και απέκτησε μαζί του τέσσερα παιδιά, απαντώντας σε ερωτήσεις φοιτητών που έκαναν έρευνα για αυτούς τους γάμους  είπε: “Δεν θα συγχωρήσω ποτέ την μητέρα μου και αν είχα τη δυνατότητα να αλλάξω τη ζωή μου, θα άλλαζα πρώτα απ’ όλα τον πατέρα μου”.  Αυτός ο τρυφερός πατέρας πούλησε το παιδί του στον 70χρονο  για 10.000 λίρες Τουρκίας.
Η πολιτεία αντί να δώσει ένα τέλος σε αυτό το αίσχος αθωώνει τους θύτες αρκεί να παντρευτούν τα θύματα τους.
Στην Τουρκία που δέρνουν τις κοπέλες όταν κυκλοφορούν με σόρτς, απαγορεύουν την κατανάλωση οινοπνεύματος, θεωρούν αμάρτημα το γέλιο των γυναικών υποθάλπουν τώρα όλες τις διαστροφές. 

Ποια θρησκεία επιτρέπει να γίνονται τέτοια πράγματα;






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις