Ο Μ.Ομπάμα και η ΕΕ κάνουν έκκληση να μην βομβαρδίζονται οι ισλαμιστές στο Α.Χαλέπι!!!

 


Δεν μπορούν να κρύψουν την διασύνδεσή τους με τους ισλαμιστές οι ευρωπαίοι ηγέτες και ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα αλλά και το σύστημα που στήριζε αυτόν και την Χ.Κλίντον και απηύθυναν έκκληση
για "άμεση διακοπή" των επιθέσεων εναντίον του τομέα που ελέγχεται από τους ισλαμιστές στο Χαλέπι.
Οι ισλαμιστές οι οποίοι έχουν «γεμίσει» την Ευρώπη με κοιμώμενους πυρήνες και χτυπούν κατά το δοκούν όποτε κάποια παγκοσμιοποιητικά κέντρα το θελήσουν.
Η προπαρασκευαστική επιχείρηση που διεξάγεται στον ανατολικό Χαλέπι άρχισε την Τρίτη και οι κυβερνητικές δυνάμεις βομβάρδισαν αρκετές συνοικίες χθες, για τέταρτη συνεχή ημέρα.



Στόχος είναι η προετοιμασία για την μεγάλη έφοδο με την οποία Μόσχα, Τεχεράνη και Δαμασκός ευελπιστούν ότι θα ανακτήσουν ολόκληρη την πόλη για να στραφούν εξόλοκλήρου μετά κατά της Ιντλίμπ, της Ράκκα και της Ντέιρ Εζόρ.
Μια νίκη στο Χαλέπι οι Σύροι επιτελείς πιστέυουν ότι θα φέρουν πολλούς νέους, που αυτή την στιγμή εγκαταλέιπουν την χώρα, στις γραμμές του συριακού Στρατού καθώς θα αρχίσει να φαίνεται το τέλος του πολέμου  
Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του AFP στον τομέα που ελέγχουν οι αντάρτες, ουδέποτε τα τελευταία δύο χρόνια το πυροβολικό του συριακού στρατού δεν σφυροκόπησε με τέτοια δριμύτητα.
Όλα δέιχνουν ότι η επίθεση πλησιάζεςι. Χθες βράδυ, ένα νοσοκομείο στη συνοικία Μάαντι βομβαρδίστηκε και τέθηκε εκτός λειτουργίας όμως τα νοσοκομεία οι ισλαμιστές τα χρησιμοποιούν ως κέντρα διοικήσεως για να έχουν οι διοικητές τους μια ασυλία. Με τον κατάλληλο μηχανησμό προπαγάνδας που η Δύση με χαρά κινητοποιεί τα χρησιμοποιούν εναντίον της κυβέρνησης Άσαντ και των ρωσικών αεροπορικών δυνάμεων σε περίπτωση που χτυπηθούν.
Άλλωστε είναι το άμεσο μέρος όπου μπορούν να περιθάλψουν τους τραυματίες τους. 
Νωρίτερα, βομβαρδισμοί κατέστρεψαν ολοσχερώς το αρχηγείο της υπηρεσίας πολιτικής προστασίας στο Μπαμπ αλ-Νάιραμπ, άλλη συνοικία του τομέα που ελέγχεται από τους αντάρτες
Ελικόπτερα έριχναν χθες βαρέλια γεμάτα από εκρηκτικά εναντίον διαφόρων συνοικιών των ανταρτών στην πρώην οικονομική πρωτεύουσα της Συρίας που έχει γίνει το μεγαλύτερο μέτωπο μιας σύγκρουσης η οποία έχει στοιχίσει τη ζωή 300.000 και πλέον ανθρώπων από το 2011.
Στο μεταξύ χθες για πρώτη φορά το ρωσικό ΥΠΑΜ επέτρεψε την λήψη βίντεο από το κατάστρωμα του αεροπλανοφόρου ‘Admiral Kuznetsov’ το οποίο συνήθως είναι εκτός ορίων δημοσιότητας.
Επετράπη στο ρωσικό RT να καταγράψει την στρατιωτική δραστηριότητα πάνω στο μοναδικό ρωσικό αεροπλανοφόρο το οποίο συμμετέχει ενεργά στις επιχειρήσεις της Συρίας.
Το βίντεο δείχνει ένα Sukhoi Su-33 (η ναυτική έκδοση των Sukhoi Su-27) να ετοιμάζεται για απογείωση από το κατάστρωμα sky-jump ramp.
Το βίντεο ελήφθη κατά την ανάπτυξη της ομάδας μάχης του ‘Kuznetsov’ στις ακτές της Συρίας.











ΠΗΓΗ












Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις