Απίστευτο περιστατικό στο Αιγαίο – Για γέλια η Τουρκία – ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΙ

Απίστευτο περιστατικό στο Αιγαίο – Για γέλια η Τουρκία – ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΙ 

 

Το παρασκήνιο ενός απίστευτου περιστατικού

που σημειώθηκε πριν από δυο εβδομάδες αποκαλύφθηκε σε μέσα ενημέρωσης, δείχνοντας το επίπεδο του τουρκικού Στρατού.
Όπως μεταδίδεται, νεαρός Τούρκος πιλότος, από
αυτούς που παραβιάζουν καθημερινά τα εναέρια σύνορα της Ελλάδας, πετούσε αεροσκάφος ηλεκτρονικού πολέμου CN-235, όταν θεώρησε πως εγκλωβίστηκε από ελληνικά ραντάρ και έντρομος ενημέρωσε την υπηρεσία του, η οποία έκανε διάβημα διαμαρτυρίας και κάλεσε τον Έλληνα πρέσβη στην Άγκυρα για εξηγήσεις.
Τρέμουν και μόνο στην ιδέα εμπλοκής τους σε πόλεμο με την Ελλάδα οι τούρκοι πιλότοι, οι οποίοι ενδεχόμενα πρέπει να ξανασκεφτούν τις παραβιάσεις, στις οποίες προβαίνουν καθημερινά.
Ο εγκλωβισμός αεροσκάφους από τα ραντάρ της αεράμυνας, θεωρείται επιθετική και εχθρική ενέργεια και συνιστά κλιμάκωση μεταξύ των δυο χωρών σε περίπτωση που συμβεί.
Άμεσα κινήθηκε διαδικασία και μέσω της επίσημης οδού, το τουρκικό Επιτελείο διαμαρτυρήθηκε στον Έλληνα πρέσβη στην Άγκυρα!
Έκπληκτοι οι αρμόδιοι στα Γενικά Επιτελεία άκουγαν την ιστορία του πιλότου, καθώς την ημέρα και ώρα που ανέφερε, δεν υπήρχε εκπομπή κανενός ραντάρ, ούτε καν είχαν ασχοληθεί μαζί του ελληνικά μαχητικά.
Στην Πολεμική Αεροπορία της Ελλάδας εκτιμούσαν ότι ίσως ήταν κάποια αντανάκλαση, ή ακόμα και κάποια βλάβη λυχνίας στο αεροσκάφος του και απέδιδαν στο νεαρό της ηλικίας το γεγονός ότι σημειώθηκε διπλωματικό επεισόδιο χωρίς καμία βάση.
Που να ήταν και πραγματικό το περιστατικό! Η δειλία και ο πανικός των Τούρκων φάνηκαν από μόνα τους.
Σε αυτούς υποχωρούν διαρκώς οι Ελλαδίτες πολιτικάντηδες.
Ακόμα γελάνε οι Έλληνες «Ίκαροι» με το τουρκικό «κατόρθωμα»!!!







ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις