Αγοράκι 3 ετών ξυπνάει από χειρουργείο, αλλά η μητέρα του «παγώνει» όταν της λέει ότι συνάντησε την αδερφή του.




Υπάρχει ζωή μετά το θάνατο; Σίγουρα υπάρχει, σύμφωνα με ένα μικρό αγόρι που ονομάζεται Colton Burpo, του οποίου οι θεωρίες για τη μετά θάνατον ζωή είναι
εκπληκτικές.
Το 2003, ο Colton υποβλήθηκε σε μια σοβαρή χειρουργική επέμβαση σε ηλικία τριών ετών. Ο Colton επέζησε, αλλά κατά τους μήνες που ακολούθησαν, ο ίδιος άρχισε να περιγράφει γεγονότα και ανθρώπους από τον ουρανό με τόσο μεγάλη λεπτομέρεια που οι γονείς του είχαν μείνει άναυδοι. Ο Colton αναφέρθηκε και στην αγέννητη αδελφή του για την οποία δεν είχαν μιλήσει ποτέ σ’ αυτόν οι γονείς του.
Το μικρό αγόρι περιέγραψε, επίσης, τον προπάπππου που που είχε πεθάνει 30 χρόνια πριν γεννηθεί ο Colton. Επιπλέον, ισχυρίστηκε ότι συνάντησε τον Ιησού και τον αγκάλιασε, ενώ οι άγγελοι του τραγουδούσαν.
Ο Todd Burpo, ο πατέρας του Colton και πάστορας της Εκκλησίας Crossroads Wesleyan στη Νεμπράσκα, κατέληξε να γράφει ένα βιβλίο για την εμπειρία του γιου του στη μετά θάνατον ζωή του. ‘Ο παράδεισος είναι αληθινός’ είναι μια ταινία βασισμένη στην ιστορία του παιδιού και βγήκε στην μεγάλη οθόνη το 2014.
Ωστόσο, οι επικριτές της ιστορίας του Burpo τη χαρακτηρίζουν ως “φάρσα” και “φανταστική”, και πολλοί έχουν κατηγορήσει τους γονείς του ότι έχουν προπονήσει το γιο τους γι’ αυτό.
Όσο για τον Colton, συνέχισε να υποστηρίζει το βιβλίο και την ιστορία του, και εξακολουθεί να θυμάται τα πάντα από εκείνη την ημέρα.










ΠΗΓΗ















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις